Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2021. október 08. - BBerni86

Cím: Triumph (Diadal)

Készítők: maximum a sorozatfüggőket vonzhatja be egy név, különben nem sztárszereposztással készült. Coltonmit2_4.jpg Haynes sokáig Arrow állandó szereplő volt, ahogy a Teen Wolf kezdeteinél is ott volt. RJ Mitte pedig Breaking Bad szereplő volt. Az egyedüli nagyobb név Terrence Howard, aki az egyik kiemelt mellékszereplő.

Én vagyok akkora sorozatnéző, hogy nekem még ez a casting is érdekes.

Műfaj: ifjúsági, sport

Cselekmény: Mike sokat szenved a középiskolában a testi adottságai miatt. Görnyedt és furán lép, a menő srácok céltáblája. Egy alkalommal újfent piszkálják, és az iskola birkózó csapatának edzője látja, hogyan védi meg magát a fiú. Meglátja benne a lehetőséget, és ahogy Mike sportolóvá érik, rendbe teszi az életét: az apjával a kapcsolatát, feltűnik egy lány is…

Ok, tipikus. Sportfilmben nálam elmegy.

Várható megjelenés: az Államokban tavaszi bemutatója volt, nálunk semmi híre

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr2416702850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása