Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2021. október 24. - BBerni86

- The Night House

f1.gifBeth megtalálja Owen rejtekhelyét, és sok fotót más nőkről. Mind hasonlítanak rá, de mégsem ő az. Az első gondolata az, hogy a férje megcsalta. De az egyik nőt élőben is megtalálja, és kiderül, addig nem ment el a férfi. Az erdei, rejtett házban kutatva találja meg a megoldást: ott vannak bezsákolva és elrejtve a többi nő.

A késztetés, amiről Owen magyarázott, a gyilkolási vágy volt. Olyan nőket ölt, mint a felesége, hogy ne Beth legyen az áldozata.

A nő teljesen eltörik, a férfi kísérti az álmaiban és lassan már ébren is. A barátnője tanácsára készülnef3_156.jpg elmenekülni, de egy álom még visszatartja. Ott mondja el a férfi, aki csak Owen alakját vette fel, de nem ő az, hogy ő tulajdonképpen a Halál, aki elől Beth egyszer már megmenekült. A nőt akarja visszakapni, ezért sugallta a férjének, hogy ölje meg. A hasonló nőkkel igyekezett átverni, de nem tudta. Owen inkább magával végzett, mint a feleségével.

Beth majdnem öngyilkos lesz a kísértet hatására, de a barátai időben felébresztik. Ő látja az üres csónakban a Halál árnyát, továbbra is.

- The Submarine Kid

Spencer szakít a barátnőjével, és a barátaival sem érzi jól magát. Ha velük van, mindig kísérti egy nőnek az árnya, f7_2.jpgakivel még Afganisztánban találkozott.

A könyvesboltban megismert Alice a kivétel. Őt viszi el a barátai bulijába, utána le is fekszenek. A lány jelenléte elűzi az afgán nő szellemét. Ám rá kell jönnie, hogy igazából Alice sincs jelen. Egy újságcikkből megtudja, hogy a lány már halott. A Submarine Kid menyasszonya volt.

Spencer így utánozni kezdi a kölyköt, és gyakorol, hogy minél tovább vissza tudja tartani a levegőt. Méreti mindenkivel, meddig tud víz alatt lenni. Amíg ott van, Alice-szal van. Már komolyan aggódnak miatta, mert nem jön fel, akár a csapba engedett vízbe is képes lenne belefulladni.

Alice lesz, aki rá akarja ébreszteni, ez nem mehet így tovább. Egyikük sem azt kapja, amit akar. Alice a Submarinef5_116.jpg Kölyköt szereti igazából, és Spencer sem menekülhet el a háborús trauma elől. Spencer nem akarja elhinni neki.

Abba a tóba megy bele, amely elnyelte a Kölyköt. Ő is eltűnik - a barátai és a barátnője úsznak be, és keresik a testét. Közben Spencer nem Alice mellett f8.jpgvan, az afgán nő kísérti megint. Most tud szembenézni a mészárlással, amibe belekerült, amibe megsérült. Ahogy nyílik a szeme igazából, megtalálja a Kölyök koponyáját és rajta a búvárszemüvegét. Azt felviszi magával.

Alice újságja mellé teszi, így a szellemvilágban Alice és a Kölyök együtt lehetnek, Spencer pedig folytatja az életét.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr10016733948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása