Minden napra egy film

Minden napra egy film

Játszma Chicagóban és New Yorkban

Billions 6.12 és Chicago Med 7.17

2022. április 13. - BBerni86

Kezdjük a Billions évadzárójával, mert azzal gyorsan megleszünk.

Ahogy sejteni lehetett, előre vetítették, hogy Chuck hogyan és miért indul megint harcba Mike ellen. Most éppen a Mike Money pénzügyi hátterét igyekszik leleplezni és csapdát állít.billions612.jpeg

A történetről annyit, hogy végig vártam a csavart. Hogy kijátsszák egymást, jön valami fordulat. De nem. Ez csalódást keltő. Így nem is volt értelme az egésznek, nem haladt a cselekmény előbbre, tényleg csak újra harcba indult Chuck - bár az nem tiszta, milyen pozícióban. Az államügyész megbízottja? Passz.

Másik szálon meg Mike viszonya miatt konspirálnak. Mit tegyenek, hogy ne derüljön ki? Ez is úgy volt felesleges, ahogy volt. Nem is értettem, hogy minek kellett beletenni.

Látvány, színészek a szokott - és Maggie Siff karaktere továbbra is holtmezőn - miközben a másik öröklött karakter, Mike Wags szépen feltalálta magát, és van szerepe, Wendy simán kiírható lenne.

A 7. évad már berendelve, szóval, írok még a milliárdosok játszmáiról.

 

A Chicago Med 17. epizódja a másik sorozatnézésem volt ma.

Éppen egy olyan szakasz, amikor folyik a szereplők átmozgatása. Az évadban új karakter volt Stevie, aki elment és visszatér a helyre Hannah, aki dolgozott már itt, de drogproblémák miatt mennie kellett. Azt valahol poénnak is érzem, hogy nem csak orvosként érdekesek, sokkal inkább Will szerelmi lehetőségeiként voltak benne. Stevie az egyetemi nemezis, akivel éppen összejött volna, amikor a nő úgy döntött, ad még egy esélyt a házasságának. Hannah meg a párja volt, szakítottak a drog miatt, és éppen csak visszajött, Will már méregette is. Úgy. Ilyenkor chic717.jpgmeg is fordul a fejemben, hogy mennyire szappan a sorozat. Ugyan Hannah tisztázza, hogy kettejük története már csak történelem, de fogadunk, hogy lesz még melegítve a káposzta?

Ragad viszont Sarah Rafferty dr. Blake-je, aki már nem csak rendszeresen szervátültetések profi sebészeként van jelen, de közben Marcel szerelmi szála is lett. Most éppen komolyodik a kapcsolatuk, és itt is megvan a szappan. Ugyanis Marcel a nő lányával járt először...

Szeretem ezt a sorozatot, sok szálat mozgat ez a rész is: volt rendőrségi vészhelyzet, halálos beteg rábeszélése a terápiára, visszatérő kolléga, testvérek közti szervadományozás. De akkor is, nem lehet nem megjegyezni, hogy sok kis ügy mellett mennyire átívelnek a szerelmi szálak és a magánéleti drámák. Ebben a részben is.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr3017807569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása