Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

Marvel kapitány

2018. szeptember 28. - BBerni86

Cím: Marvel kapitány

https://www.youtube.com/watch?v=XQsunkTXCwU

mitv.jpgKészítők: Kevin Feig produkciója ez is, már előkészület a következő Bosszúállók filmhez, úgyhogy az univerzumnak is fontos darabja lehet. Főszereplőnek Brie Larson érkezik, aki szintén a fiatalítás eszköze. Fiatal, friss Oscar-díjas, hosszú ideig lehet számolni vele. Samuel L. Jackson van még kiemelve, aki most megint nagyobb szerepet kap a Marvel univerzumba. De olyan sztárok is feltűnnek, mint Jude Law. Clark Gregg is visszatér a mozis világba a sorozatból. (Nem a szokásos sztár dömping, de közel áll hozzá.)

Tartalom: bevallom, kicsit kerültem, hogy ebbe beleássam magam. Az biztos, hogy érkezik Marvel kapitány, aki szerintem valamilyen idegen életforma, és Nick Fury fogja kiképzeni, beszervezni. A trailer alapján a múltba megyünk vissza, hiszen itt megvan még Fury mindkét szeme, és Gregg karaktere is Loki akciója előtt élő karakter a mozis univerzumba, a sorozat szerint a Bosszúállók őt halottnak hiszik, miután Loki leszúrta.

Megjelenés: 2019 márciusa

Miért várós?

  • Erről a Marvel karakterről szinte semmit nem tudok. Csak egy játékból ismerem, de ott férfi volt. Ki ő? Mire képes? A filmből akarom megtudni.
  • Érdekel, hogy fog ez az egész Thanos elé vezetni.
  • Látványvilág, a Marvel filmek kivétel nélkül ütősek.
  • Próbálom Larson kedvelővé edzeni magam – a Szoba és a Koponya-sziget alapján nem lettem rajongó, de most próbálok esélyt adni neki.
  • Ezt most divat várni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr6114268295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása