Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2019. március 17. - BBerni86

- Hannah Grace holtteste

2_19.jpgMegan érzi, hogy valami nem stimmel a holttesttel, amit behoztak a kórházba. Az adatai alapján Hannah Grace a neve, de a volt pasija jelszavával bejut a rendőrségi szerverre, és sok minden nem stimmel. Hannah szeme barna volt, ezé a lányé kék. Hannah 3 hónapja halott, ez a test meg frissnek tűnik. Még Andrew-t (az ex, aki még mindig rendőr) is megkéri, hogy nézzen utána az esetnek.

Közben egy férfi betör hozzájuk, és Hannah testét akarja. Még időben elkapják, el akarta égetni a holttestet. Azt mondogatta, meg kell tisztítania.

Megan egyre paranoiásabb, érzi, mintha valaki követné. El is kéri a biztonsági felvételeket, hogy visszanézhesse, 3_20.jpgjárkál-e valaki a folyosókon. Kiszúr egy árnyékot, ami mintha egy fiatal lányé lenne és mozogna. Mentora, Lisa segítségét kéri, aki csak egy árnyékot lát. Ő arra gyanakszik, Megan megint gyógyszereket szed, visszaesik és hallucinál.

Közben kezdenek eltűnni az emberek. Aki Hannah holttestének közelébe kerül, annak annyi. Elintézi az egyik biztonsági őrt, akit beránt magához a hullák tárolására szolgáló fiókba. A tetőn Lisa is áldozatul esik. Elkapja az egyik hullaszállítót is.

1_10.jpgKözben Megan megtudja, hogy Hannah egy ördögűzésen vesztette életét 3 hónapja. A visszatérő betörőről kiderül, hogy Hannah apja. Ő mondja el, a démont nem tudták kiűzni a lányából. Neki kellett végeznie vele, hogy több embernek ne árthasson. De a démon benne maradt, és most gyilkol. Minden élettel erősebb, és gyógyítja a testet. Ezért kell tűzben vesznie.

A férfi feláldozza magát, Andrew hív segítséget, míg a kiütött démont Megan a krematóriumban elégeti. Később látjuk, ahogy elkezdi újra felépíteni az életét, és már nem esik vissza a függőségbe.

- Velvet Buzzsaw

4_18.jpgA képek életre kelnek, ha valaki egyedül van a közelükben. Sorra mindenkit meg is ölnek. Gretchen keze a gömbbe ragad, ami ki is tépi azt. A nő elvérzik a kiállítóteremben. Morf dulakodik az életre kelt szoborral, súlyosan megsérül a nyakán, kivérzik. Josephina testére átúsznak a graffiti minták, 5_18.jpgvégeznek vele. Rhodora tetoválása fellángol, és széjjelégeti a nőt.

El kellene pusztítani minden festményt, de ellopták őket a furgonról, melybe szállították őket.

A végére, mikor mindenki halott, látjuk, ahogy egy csöves kiteszi a kerítésre az ellopott képeket árusítás céljából. Vagyis az átok nem ért véget, a vérrel is festett képek újra le fognak csapni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr2314692470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása