Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

Hotel Artemis

2019. március 31. - BBerni86

1_2.jpeg2028, egy rablás rosszul sül el. A sérült rablóknak menekülni kell, és a vezérnek van egy ötlete. Az Artemis. Egy olyan speciális kórház és menedék, ami a világ szeme elől rejtve van, és ahol a tagok diszkrécióra, orvosi ellátásra és biztonságra találnak. Sherman és öccse tagok, ők bebocsátást nyernek.

A Nővér ellátja őket, kiosztja a szobáikat is. Sherman kisebb sérülésekkel megúszta, de az öccsének új szervet is kellett nyomtatni.

Ahogy Sherman szétnéz, találkozik két másik érkezettel is. Egy amerikai fegyverkereskedővel, aki kikezdene a női vendéggel. Nem sejti, hogy Nizza profi bérgyilkos, aki csak fontos embereket öl és nem kegyelmez. Sherman és a lány közös múlttal is rendelkezik, de szétváltak útjaik, amikor a nő Európába ment a nagy munkákért, Sherman pedig itt ragadt. Nizza most is fejtegeti, Sherman sokkal többre lenne képes, ha az öccse nem húzná mindig vissza.4_20.jpg

Közben látjuk, ahogy a nővér a múltjával küzd. Az utcákon komoly zavargások vannak, egy fiatal rendőrnő kér bebocsátást az Artemisbe. A Nővér, Jean segítője tiltakozása ellenére behozza a nőt és ellátja. Gyerekként ismerte még, Jean fiának volt a játszótársa. A fiú emléke kísérti még mindig a nőt. Kamaszként drogos lett, belőve a tengernél kódorgott, és megfulladt.

3_23.jpgA hely tulaja, a Farkaskirály is jönne egy sérülést elláttatni. Jean úgy intézi, hogy a rendőrt kicsempésszék, mire a férfi érkezik. Akinek a legkisebb fia és bandája a kísérője, akik igencsak nehezményezik, hogy egyedül Franklin mehet be a létesítménybe, nekik kint kell várni. Míg Jean ellátja, a gyógyszerek hatására a férfi beszédes lesz. Jean rájön, hogy van egy titka. Róla és a fiáról. Több gyógyszert ad neki, és így rájön, a fia nem drogos volt, hanem autótolvaj. Pont Franklin kocsiját kötötte el, aki ezért vízbe ölette, balesetnek álcáztatta.

Nizza ide is dolgozni jött, Franklin a célpontja. Jean így már semmit nem tesz, hogy megmentse. Amíg Nizza ügyködése miatt nincs áram, Sherman öccse a lélegeztető gép nélkül életét veszti.2_22.jpg

Franklin fia és emberei azonban be akarnak törni, kitör a káosz. A sérült Sherman és Jean igyekeznek megszökni, míg Nizza kárpótlásul Everest hűségből fedezik az útjuk. Kint elválnak útjaik - Jean megy embereknek segíteni, míg Sherman menekül.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr8914727911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása