Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2019. május 10. - BBerni86

Cím: Downton Abbey – a filmmit_14.jpg

Készítők: megint Fellowes írja, ami jó jel. A sorozat szereplői közül is szinte mindenki visszatér. Az egyetlen fájó hiány Lily James, akinek a mozifilmes sikerek óta mintha nem lenne kedve visszatérni ebbe a sorozatba. Sajnálom, azért remélem, majd említik, mi van az ő karakterével és a családjával.

Műfaj: kosztümös, romantikus, dráma

Cselekmény: még semmit nem tudni belőle. Ami biztos, visszatérünk pár évvel később Downton Abbey falai közé, és megnézzük, mi van a Crowley családdal.

Várható megjelenés: 2019 szeptemberében

Miért várós?

  • Az egyik kedvenc sorozatom volt, még mindig érdekel, hogyan göngyölítik tovább az eseményeket.
  • Akad benne nem egy színész, akinek szívesen nézem a filmjeit. Durva, de jelenleg az egyik mellékszereplő, Matthew Goode, aki legjobban érdekel. Igaz, a másik sorozata folytatását jobban várom. Mikor jön már a Boszorkányok elveszett könyvének folytatása?
  • Kosztümös, stílusos, ez valami olyasmi, amiből keveset csinálnak már. Minőségi karakterdráma, kevés szappan, szerethető szereplők.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr914818102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása