Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2019. május 17. - BBerni86

Cím: Boss Levelmit_15.jpg

Készítők: Carnahan hozott már össze jó akciófilmet. A Liam Neeson farkasos kalandja pl. kifejezetten tetszett. A stábban is bőven akadnak tehetséges színészek. Grillo karakteres B vonalas, Watts volt már nagyobb csillag is, de jó színésznő. Mel Gibson, ő meg egy egész külön történet.

Műfaj: sci-fi akció

Cselekmény: Roy különleges alakulatos katona, akit bevonnak egy kísérletbe. Ami nem más, mint egy halálig tartó időhurok. Egyelőre ennyit tudok róla, de az időugrás és katonai program jó emlékeket idéz fel - volt egy Gyllenhaal film hasonló koncepcióval, amit szerettem.

Várható megjelenés: jó kérdés, talán jövőre.

Miért várós?

  • Bejönnek az akció és sci-fi keverékek.
  • Az időugrós filmeket is bírom.
  • Grillo azok a színészek között van, akik nem tudtak sztárrá lenni, de nagyon korrekt B filmeket hoznak sorra. Remélhetőleg ez a film se lesz csalódás.
  • Mel Gibson lassan rehabilitálódik. Kíváncsi leszek, ez a film milyen karakterként mutatja.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr3314831416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása