Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2019. május 19. - BBerni86

Mindenki tudja: Paco eladja a birtokát, így amikor este hívják, rohan a pénzzel a megadott helyre. A kocsiból kiveszik a táskát, visszakapja a lányt. Viszi haza. A szülők nagyon hálásak, mindenki megöleli, de ennyi. A 2_34.jpglánynak nem mondják meg, hogy a biológiai apja Paco. Aki hazamegy, és szembesül vele, hogy a felesége elhagyta. Elúszott a birtok, a neje elment, és a lánya se tudja, ki ő neki.

A család utazik haza. Miután elmentek, az itt lakó nagyszülők összenéznek, hogy beszélniük kell. A nő rájött, hogy a másik lánya, aki elraboltatta a pénzért az unokahúgát.

Testvérlövészek: Charlie buzgóságában a folyóba önti az összes szert, amit kikevertek. Későn kiáltanak rá, hogy ne csinálja. Annyira maró az anyag, hogy Morris és Warm másnapra kiszenvednek. Charlie a kezét veszti el. Ráadásul a Sisters testvérek most állandóan menekülhetnek, mert volt főnökük ki akarja végeztetni őket. Elszánják maguk, hogy visszatámadnak, ha öngyilkos küldetés is. A férfi bárjában azonban áll a ravatal: közben meghalt. Így ők is hazamennek az anyjukhoz.

Mi kell a férfinak: Ali hazugságai kiderülnek, elveszti a szerelmét. De a szerződést megköti, végre a kinevezést is megkapná a cégnél. De már nem kell neki. Felmond, saját céget alapít. Mivel megígérte a tortát Will fiának születésnapjára, elviszi. Beszél Will-lel is, kibékülnek és a végén látjuk, ahogy egy családként, boldogan élnek.

Henry könyve: Henry már tervezi, hogyan ölje meg a szomszédot, aki szexuálisan és fizikailag zaklatja a nevelt 1_23.jpglányát. De mielőtt cselekedhetne, összeesik. A kórházban kiderül, agydaganata van, se a műtét, se a sugár nem segít. Haldoklik. A kisöccsét kéri meg, ha meghalt, adja oda a könyvét az anyjának. A nő, amikor az ablakon át látja, hogy a szomszéd valóban mit művel, elszánja magát a tettre. A fia utasításait követve a könyvből felkészül a gyilkosságra. De a végén mégse húzza meg a ravaszt. Beolvas a férfinak, és elmondja, feljelenti. A fia mindent dokumentált, van bizonyítéka is. Miután elmegy, jön a telefon is: több panasz is érkezett rá, befolyásos testvére ezt már nem tudja elsikálni. Vizsgálat lesz: a férfi erre öngyilkos lesz.

Christina Henry családjával nőhet fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr6514834794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása