Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2019. május 31. - BBerni86

Cím: Little Women - Kisasszonyok

Készítők: Greta Gerwing a rendező, vagyis várhatóan egy női lélekbe alaposan belemenős, hiteles filmet kapunk majd. A casting is nagyon ütősnek tűnik. Vannak, akikkel már újrázik a rendezőnő, de Chalamet és Ronan mellett jön még sok angol tehetség is.little_women.jpg

Műfaj: női, YA, regény adaptáció, romantikus

Cselekmény: a klasszikus regény nyomán, de annak egészen más szempontú megközelítése. Azokat az éveket emelik ki, melyeket a filmes feldolgozások kevésbé szoktak mutatni. Miután a lányok kikerülnek otthonról, és maguk próbálnak boldogulni az életben. Amy iskolában, Jo kezdő íróként. Azért gondolom, a hagyományos szálakat is mutatják majd.

Várható megjelenés: karácsonyi szezonban

Miért várós?

- A regényt szerettem, minden magyarul megjelent részét olvastam.

- Több feldolgozást is láttam már, a BBC sorozat kifejezetten tetszett. Érdekel, mit lehet még elmondani róla.

- Új a megközelítés.

- A casting. Chalamet és Ronan miatt önmagában is érdekelne, de mellettük jó pár olyan szereplő van még, akiknek elnézem a munkáit.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr7914870836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása