Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2019. június 23. - BBerni86

- Gyémánthajsza

2_43.jpgLucas a vidéki semmittevés után megy vissza Szentpétervárra. Nem jutott ott semmire, csak összejött a kávézótulaj Katyával. Valamit azonban virítania kell, és egyetlen igazi gyémántja van csak, amit ott rejtett el vidéken. A nőt kéri meg, hogy hozza fel neki az ajándékba adott gyertyát. Abban van a kék gyémánt.

Mint mintapéldányt, azt bemutatja, és kap még pár napot, hogy a többit is hozza. A szerződés megkötésekor az orosznak egyedi igénye van: cseréljenek barátnőt egy alkalomra. Mivel vagy belemennek, vagy belehalnak, belemennek. Utána elég zaklatottan távoznak.

Az FSB elkapja őket, és a nő életével fenyegetik Lucast. Adja el a hamis gyémántokat Volkovnak! Lucas tudja, ha megteszi, őt azért megölik. De belemegy. Volkov embere elkezdi ellenőrizni a köveket. Lucas visszautal a nőcserére - belement, és most nincs annyi bizalom se, hogy elhiggye, igazi köveket ad el neki? Volkov átutalja a pénzt. Lucas pedig úgy mehet el, hogy megmentette Katyát, de gyorsan ki kell találnia valamit, mielőtt Volkov 1_33.jpgrájön az árverésre.

Egy barátját kéri meg, hogy játssza el, megvenné a köveket. Ő addig vidékre megy, biztos tippje van, hol rejtőzik Pyotr. De már csak holtan talál rá, öngyilkos lett. Még el tudja küldeni innen Katyát, de aztán jönnek Volkov emberei az átverés miatt. Kis macska-egér menekülés után Lucast agyonlövik.

- Álommeló

Maya és Zoe rájönnek, hogy ők anya és lánya. 3_42.jpgAzonnal közeledni kezdenek egymáshoz, és jóban lesznek. Maya éppen csak az alaphazugságot nem fedi fel a lány előtt. A barátai ezért le is szidják, ha Zoe mástól hallja, hogy hamis diplomával szerezte az állását, elveszíti. De Maya játssza a sikeres nőt, akinek Zoe hiszi.

A termékversenyre eszébe jut a fa, aminek az alapját még a nagyapja hozta Japánból. Abból megcsinálják az új krémcsaládot, és megnyerik vele a céges versenyt. Maya kapja a lehetőséget, hogy a befektetők előtt bemutassa a terméket.

Közben a féltékeny Epson bizonyítékot szerez a nő csalására.4_35.jpg

A bemutató, Zoe konferálja fel a nőt. Epson már a színpad felé tart, hogy leleplezze, amikor Maya magától mindent bevall. Elmeséli, hogy 15 év tapasztalata és ötletei vannak, de diplomája nincs. Átadja a bemutatót a kollégáknak, akikkel készítette a krémet.

Maya elmegy a cégtől, Zoe nem akar megbocsátani. Elrepül Londonba, hogy befejezze az iskolát. Maya rendszeresen ír neki, közben saját céget indít és kibékül Treyjel, akivel saját családot terveznek. A diploma után hazarepülő lány megbocsát az anyjának.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr4414907288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása