Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2019. július 28. - BBerni86

- Titkos megszállottság

Jennifer elkezd felfigyelni a nem illeszkedő részetekre: a kedves, segítőkész férje milyen vadállat lesz, amikor nem akar lefeküdni vele, amíg ennyire nem emlékszik rá. Hogy amikor Russell elmegy, rázárja a házat. Hogy neki nincs se térereje, se nete. Rádöbben, fogságban van, és szöknie kell.

Közben a nyomozó lenyomozza a nőt és a férjét. Rádöbben, Russell valóban a nő férje neve, csak éppen aki elvitte, nem az ő Russell-je. Az egy másik ember volt, akivel ide költözött az esküvő után. Ahogy a volt cégüknél képeket mutatnak, rájön, egy másik munkatársuk vitte el a nőt, aki titkon a megszállottja volt. Előle menekült az autóbaleset estéjén, és most kihasználja, hogy mindenki a férjének gondolta.

2.pngJennifer szökne, a férfi visszatartaná. Ha nem lehet az övé, inkább legyen halott. Jennifer már emlékszik, ő ölte meg a férjét, tőle menekült, amikor elütötték. A nyomozó időben érkezik, ketten együtt már tudnak végezni a férfival.

Jennifer az igazi férje levelével hazaköltözik, miután megköszönte a nyomozónak, amit érte tett.

- Heavy túra

Turo nagyon leszerepel a fellépésükön. Annyira izgul, hogy éneklés helyett elhányja magát. Majd lebukik a hazugságával is, be kell vallania, hogy nincs is fellépésük a fesztiválon. A csapat elkeseredik, kivéve Jynkky, aki így is menni akar fellépni. Visszalopja a lefoglalt kocsijuk, de hazafelé tartva balesetet szenved. Belehal.

Az elkeseredett Turónak Miia adja oda a közös képük, amit promó képnek szántak. Azt látva Turo a folytatás 1_40.jpgmellett dönt. Összeszedi a fiukat, megfújják Jouni kisbuszát, az elmegyógyintézetből kiszöktetik a dobolni tudó Oulát, végül kiássák Jynkky koporsóját is, és irány a norvég fesztivál!

Nem kevés kaland után egy viking hajóval érkeznek meg, és az elhíresült zenekart a főszínpadon engedik fellépni. Turo megint elhányja magát, de aztán énekelni/hörögni kezd és nagy bulit csapnak, amiben Jynkky koporsóját is végighullámoztatják a tömegen. Utána ugyan letartóztatják őket, de mindenki vigyorogva vonul a rendőrökkel. Megcsinálták!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr8914982724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása