Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2019. augusztus 02. - BBerni86

Cím: Top Gun – Maverick

Készítők: Kosinski rendezi, akitől a Tron folytatást láttam. Hát, nem győzött meg. Mondjuk, a Top Gun is inkább mit_21.jpglátványfilm, mint dráma. Majd kiderül. Tom Cruise természetesen jön vissza, fura is lenne nélküle a Top Gun. Az újonc Miles Teller lesz a pártfogoltja. Jennifer Connelly a szerelmi szála – vagyis Maverick mégsem lett boldog házas… Jön vissza Val Kilmer, szerepel még Jon Hamm, Ed Harris is többek között.

Műfaj: akció

Cselekmény: Maverick már a Top Gun oktatója. Kiemelt figyelemmel követi egykori társa, Goose fiát. Bradley hamarosan végez az iskolában, és az apja örökébe lép.

Várható megjelenés: jövő nyáron

Miért várós?

  • Az első részt gyerekként szerettem.
  • Jó lesz, ha Cruise enged mást is akciózni. Bár ki tudja, lehet, hogy Maverick is bevetésre indul egy Miggel.
  • Jó rég láttam vadászpilótás filmet. Talán a Dunkirk pilótás cselekményszála volt az utolsó.
  • Várhatóan látványos lesz, ha intelligens film annyira nem is. (A nyári bemutató miatt is inkább blockbuster, mint katonai dráma benyomását kelti.)

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr7914991276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása