Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2019. szeptember 08. - BBerni86

- Pikachu

Kiderül, a város alapítója állt minden mögött. Létrehozta a valaha élt legerősebb Pokemon klónját, mert neki van 1_50.jpgolyan ereje, amivel emberi tudatokat tehet a Pokemon testébe. Magával is így tesz, a várossal is ezt akarja. Tim tépi le róla a szerkezetet, és szakítja meg a kapcsolatot, mindenkit megmentve.

Kiderül, Pikachu testében volt elrejtve az apja lelke. Akit most visszakap. Tim nem is tér vissza a nagyanyjához, marad itt az apjával.

- 13 Reasons Why

2_58.jpgBryce jóvá akarta tenni a hibáit, segített a többieknek és bocsánatot kért. Ám a meccsen kijött belőle a régi énje, amikor megtudta, hogy ment abortuszra a barátnője és Zach volt, aki elvitte. Direkt törte szét a fiú lábát, ezzel a jövőjét is megváltoztatva. Zach követte, a hídnál verekedtek. Bryce csúnyán megsérült, pont ekkor jött Jess és Alex. Bryce bocsánatot kér, és egy kazettát ad a lánynak. De aztán durva beszólásokba kezd, amikor nem akarnak segíteni neki hazamenni. Alex türelme elfogy, és a vízbe löki a fiút. Bryce nem tud úszni, megfulladt.

A csapat már mindent tud, Bryce bocsánatkérését is meghallgatták együtt. Mivel Tyler feljelentette Montyt, akit a börtönben megöltek, mindent rákennek. Alex apja, aki rendőr, rájön az igazságra, de a fiát védve megsemmisíti a bizonyítékot, amiből bizonyítható lenne, mi történt igazán. Engedi, hogy az Ani által előadott mese Monty bűneiről legyen az igazság.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr4515036804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása