Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Western

2019. október 08. - BBerni86

5f-5.jpeg5: Westworld – a modern ember már igazi izgalmakat akar átélni a szabadsága alatt. Erre kínál lehetőséget a Westworld park, ahol életszerű androidok között western történeteket élhet meg. Ám a park mélyén szabotázs zajlik, és egy ördögi terv: az örök elnyomásból és szenvedésből lassan megszületik az androidok új, öntudatra kelt generációja.5f-4.jpg

4: El Dorado – Thornton az egyik leggyorsabb lövész a vadnyugaton. Fel akarják bérelni, hogy segítsen egy családot elűzni a földjükről. Ő azonban a másik oldalra áll: hiszen a városka seriffje az egyik legjobb barátja. A részeg barát kijózanítása, egy ősellenség megbékítése és egy 5f-3.jpgifjonc férfivá nevelése is rá vár az ostromlott városkában.

3: Börtönvonat Yumába – Ben Wade az egyik legveszélyesebb bűnöző a vadnyugaton. Végre rendőrkézre került, fel kellene rakni a börtönvonatra. Arra azonban számítani lehet, hogy a csapata meg akarja szöktetni. Az útra segítséget bérelnek a törvény emberei. Evans tisztes farmer, aki a lassan tönkre menő farmját 5f-2.jpgmentené a pénzből.

2: Csontok és skalpok – egy kisváros mindennapjai csendesen telnek. Míg indiánok nem törnek be, gyilkolnak és többeket elrabolnak. A seriff és pár ember útra kelnek, megmenteni a szeretteiket. Nem számítottak arra, hogy a kannibál indiánok milyen kemény ellenfelek, és rájuk is könnyen lecsaphat a 5f-1.jpghalál.

1: Pár dollárral többért – Mortimer kapitány háborús veterán, aki a bandavezér El Indio fejére pályázik. Egyedül azonban nem tud cél érni, így szövetségre lép egy másik fejvadásszal. A társa beépül a bandába, közel kerül a vezérhez és lassan felállítanak egy halálos csapdát. A végére kiderül, nem csak a pénz motiválta az egykori katonát: El Indio elvett tőle valami nagyon fontosat, amiért meg kell fizetnie.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr1415193122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása