Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2019. október 11. - BBerni86

Cím: Demóna – A sötétség úrnője

Készítők: a Disney egyszer már sikerre vitte a Csipkerózsika gonosz tündéres verzióját, most próbálkoznak a mit2_2.jpgfolytatással. Minden fontos színész visszatér, így Jolie és Elle Fanning is. Az új nagyobb igazolás Michelle Pfeiffer, aki királynőként szítja majd a háborút. A herceget játszó színészt lecserélték, ez az egyetlen váltás. Mondjuk, csöbörből vödör: Harris Dickinson kb. ugyanaz a kategória, mint korábban Thwaites. A rendezős is Disney kompatibilis: Karib-tengerből igazolták.

Műfaj: családi, fantasy, kaland

Cselekmény: 5 év telt el Auróra trónra kerülése óta. A lány kezét most megkérte Philip herceg, Aurora igent is mondott. A herceg nagyhatalmú anyja azonban arra akarja használni az esküvőt, hogy tündérek és emberek kapcsolatának örökre véget vessen. Aurora és a tündéreket vezető Demóna egy háború ellentétes oldalán találják magukat.

Várható megjelenés: az Államokban már jövő héten, szerintem nálunk is mindjárt startol.

Miért várós?

  • Ha nem is szerettem az első részt, elnéztem. Érdekel, mit tudnak még kihozni belőle.
  • Jolie-nak jól áll a szerep, és rég szerepelt blockbuster filmben.
  • Disney: biztosan látványos lesz.
  • A vége vajon mi lesz?

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr2315193100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása