Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2019. december 15. - BBerni86

- Szerelem második látásra

Raph rájön, hogy a regényét kell újraírnia, de ezúttal más befejezéssel. A saját, nem a feleségéről mintázott hőst kell megölnie. Miután Olivia, hiába feküdtek le a nyaraláson, mégis a vőlegénye mellett dönt, meg is írja. A lány koncertje 1_62.jpgelőtt adja oda neki. Olivia el is kezdi olvasni, jön a havazás, ami jelzi a férfinak, hogy minden vissza fog állni. A nőnek azonban mennie kell a fellépésre, mielőtt végezne a könyvvel. Raph is elmegy meghallgatni a koncertet. Teljesen ledöbben, mire képes a nő igazán, ha ő nincs mellette, hogy visszafogja. Bemegy az öltözőbe, elviszi a kéziratot és kidobja. Csak annyi üzenetet hagy a helyén, hogy Oliviát szeretni volt az élete nagy eseménye.

Olivia a koncert után megtalálja, és a férfi után szalad. Egymásra találva csókolóznak a film végén.

- Ebgondolat

Eve halála után a nő gazdag szülei el akarják perelni a kisunokájuk az apjától Denny kitart, és amikor egyszer meginog, Enzo a harcra ösztönzi. Végül a nagymama törik meg: a bíróságon képtelen eskü alatt a férje vádjait elismerni. Denny visszakapja a lányát, és így már a család elfogadhatja az olasz felkérést.2_69.jpg

Enzo azonban már nem tarthat velük. Az öreg kutya még versenyautózik egyet a gazdával, és elpusztul.

8 évvel később Denny már sikeres olasz versenyző. A lánya visz be hozzá egy rajongót, egy 8 éves kisfiút. Enzo a neve - és a film eléggé sejteti, hogy a kutya Enzo lelke született emberré benne.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr5515352990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása