Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Családi

2020. január 21. - BBerni86

5: Shazam - Billy nevelőcsaládtól kerül nevelőcsaládhoz, sehol nem ereszt gyökeret, még ha megpróbálják is f5_29.jpgszeretni. Ő hisz abban, hogy az anyja még visszajön érte.. Ám most megint új hely, és az új mostohatesója a fejbe vette, hogy már pedig ők egy család lesznek. Billy is rá kell döbbenjen, hogy a család nem mindig az, ahova születünk, hanem amit választunk magunknak. Hogy közben szupererőre is szert tesz és le kell számolnia egy gonosztevővel? Igen, az is van benne.

4: Családi bunyó - a Bevis család összetartó ereje a pankráció, A szülők mindketten balhés f4_33.jpgfiatalok voltak, de egymásra találtak és ez a sport megmentette őket. Ebbe nevelték bele a gyerekeiket is. Zak és Saraya is a szorítóban nő fel, és arról álmodnak, hogy hivatásos pankrátorok lehetnek. Egy tehetségkutató fel is figyel, de egyedül a lányban lát lehetőséget. A család biztatására Saraya elmegy az edzőtáborba, de nem csak egy új f3_35.jpgvilággal kell szembeszállnia, a testvérét is meg kell békítenie.

3: Drágám, a kölykök összementek - a Szalinski és Thompson családok szomszédok, de jobban nem is különbözhetnének egymástól. Az egyikbe egy tudós tartozik elitista gyerekekkel, a másikba kétkezi munkás nagyszájú fiakkal. Amikor azonban Szalinski legutóbbi találmánya működésbe lép, pont a kölykök vannak a hatósugárban. Összemennek, és a mini gyerekeket kidobják a szeméttel. A kerten át kell hazajutniuk, ami ezernyi veszélyt rejt, ha az ember csak pár milliméternyi.f2_34.jpg

2: Az ember, aki feltalálta a karácsonyt - Charles Dickens vállát súlyos teher nyomja. Sikeres lett, de most el is várják tőle, hogy valami szenzációval rukkoljon elő az ünnepekre. Neki ötlete sincs, és ennek a családja issza meg a levét. Az ihlet azonban jön, és testet kezd ölteni Scrooge és a karácsony szellemeinek alakja. Miközben ír, Charles szembe f1_32.jpgkell nézzen a saját családi élete konfliktusaival is: az apjával, akire rég haragszik. A gyerekeivel és a feleségével, akik hiányolták a családfőt.

1: Instant család - Pete és Ellie házakat újítanak fel, boldogok egymással, nem hiányzik semmi az életükből. Míg rá nem ébrednek, valami mégis kimaradt. A gyerek - ahhoz már öregnek érzik magukat, hogy ők maguk hozzanak össze egy utódot, inkább örökbe fogadnának. Az édes 5-6 éves helyett azonban egy kamaszlányon akad meg a szemük, akihez tartozik két testvér is. Belevágnak. Szülőnek lenni azonban nem könnyű, néhol vicces, máskor drámai események összessége, miközben 3 gyerek lassan elfogadja, hogy család lettek.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr7715418638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása