Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

Prédák

2020. február 09. - BBerni86

Harper és Bailey szobatársak, akik együtt mennek Halloween buliba. Bailey ki akarja rángatni a rossz szokásokból barátnőjét, aki nem bír szabadulni erőszakos barátjától. A buliban összefutnak két másik barátnőjükkel, és 1_70.jpgmegismerkednek két helyes sráccal is. A fiatalok úgy döntenek, egy kísértetházban folytatják az estét nevetve és ijedezve.

A semmi közepén álló ház nem túl bizalomgerjesztő, ahogy a maszkos alkalmazottak sem. Bentről azonban sikolyok, ijesztő zajok hallatszanak, belevágnak a kalandba. A bemenetel előtt le kell adniuk a telefonjaikat. Az egyik első szobában nagyon valósághű, ahogy egy lány az életéért rimánkodik, míg egy maszkos megbillogozza és végez vele.

A csapat hamar két részre szakad: Bailey, Nathan és Angela egy fal előtt találják maguk, amiben lyukak vannak. 5_53.jpgÁtnyúlnak, és olyan tárgyakat húznak át, mint egy szőlőszem. Bailey elejti a kulcsot, és ahogy keresi, felsikít. Visszahúzza a kezét, a bőre szétnyílik, és ömleni kezd a vére. Elszorítják, de gyorsan egyre rosszabbul van.

Harper, Evan és Mallory egy alagúton másznak keresztül, de Mallory hirtelen eltűnik. Kijutva egy ajtót találnak, benyitnak, ahol a másik három társuk van. Későn szólnak nekik, az ajtó visszacsukódik. 2_77.jpgMallory sehol, Bailey rosszul van. Majd látják, Mallory kerül a megkínzott, billogozott lány helyére, most ő szenvedi el a kínzást.

Már tudják, hogy bajban vannak. Nathan rohan vissza segítségért. Egy magát Mitchnek nevező alkalmazottat talál, akitől kapnak kulcsokat is, aki elmagyarázza, ha többen másznak a csatornában, az kinyílik és valaki leesik. Sorra haladnak. Mitch ellenük fordul, Nathan lezuhan a lyukba. Közben a lányokra támad egy másik maszkos, és végez Angelával. A másik két lány elszakad egymástól.

Bailey menekülés közben aktiválja az ajtót, amin keresztül Nathan el tud indulni. Pont időben érkezik, hogy megmentse a megtámadott Harpert. Közben Mitch kicsalja Evant, végez is vele.

Nathan a tető felé tud menekülni, Harper egy olyan szobán keresztül, melybe szögek és kések állnak ki szinte mindenből, és az egyetlen ajtóra fegyver van irányozva. Meg is sérül egy lövedéktől, de a rá támadó maszkost pont a fegyver intézi el. Tőle veszi el a vasvillát, amivel leszúrja a következő belépő maszkost. Későn döbben rá, 3_75.jpghogy a maszk alatt a megkötözött Bailey volt, aki a kezei között hal meg.

Közben a lány telefonját lenyomozó Sam a házhoz ér – de a maszkosok elkapják és megölik, mielőtt felfoghatná, mi történik körötte.

Kintről Nathan elkezdi betörni a falat és kiszabadítani Harpert. Mindkettejükre rátámadnak, de ők kerekednek felül. Az egyik maszkost elkapják, aki segít 4_62.jpgnekik kijutni. Elmondja, ez egy szekta, akik az arcuk átalakítják, szörnyekké válnak, és mások igazi arcát is fel akarják fedni. (Ezért tépik le az áldozataik arcát.) Kifelé menet a még túlélő maszkosok támadnak, a gyakornokuk is agyonlövik. Harper és Nathan a kerítésen másznának át, de Nathan még visszafordul és a baseball ütővel lecsapja az utolsó nyomukban járó maszkost. Közben golyót kap, erősen vérzik. Harper eltámogatja Sam kocsijáig, és elhajt. Kórházba viszi a fiút, ahol mindkettejüket ellátják.

Az utolsó életben maradt maszkos felgyújtja a házat és megsemmisíti a bizonyítékokat. Majd látjuk, beoson Harper házába. A lány már csőre töltött fegyverrel várja.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr9115459024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása