Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2020. március 01. - BBerni86
  • Stockholm

f2_41.jpgBianca eljátssza, hogy meghalt, így a rendőrök komolyan veszik Lars fenyegetését. Biztosítanak kocsit és szabad elvonulást. A főnöknek azonban gyanús, Lars miért hagyta bekapcsolva a rádiót. Megérzi, hogy a földön fekvő nőnek, hogy ne unatkozzon. Egy kis gázt ereszt be a terembe, és amikor látja a nőt moccanni, kilöveti a bankrablók kocsijának a keretét. Kénytelenek visszavonulni a bankba. Beszorítják őket a terembe, ahol Bianca is hevert. Rájuk eresztik a gázt, és el tudják fogni a két férfit.

Később azt elemzik, hogy érhették el a túszejtők, hogy a fogságba esett emberek segítsenek nekik. A letartóztatásukkor is a két férfi és nem a rendőrség mellé álltak.

  • Lány a völgyből

Julie szakít Randy-val és visszamegy a volt barátjához. Az apja kiszedi belőle, hogy igazából Randy kell neki, őt f1_39.jpgszereti, de a barátait sem akarja elveszteni. A megtört Randy egy régi barátnőjével kavar, de ugyanolyan összetört utána, mint előtte.

Randy és a haverja kitalálják, hogy belógnak a végzős bálba. Ahogy Julie újra látja a fiút, az ő kezét ragadja meg és a bálkirálynői koronát is hátrahagyva inkább Randy mellett dönt.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr2315498406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása