Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2020. március 22. - BBerni86

- A vihar

2_80.jpgHiába járják be a falut, nem akadnak a kisbaba nyomára. Annyit tudnak kinyomozni, a ládából valaki kivette. Nagy eséllyel a szállóba vitte, ahol az alkalmi menhely létesült. De Julia hiába nézegeti a babákat, nem látja a sajátját. Az anyák meg rejtik is előle a kicsinyük, a lányt már régen kitaszították maguk közül.

Van itt egy özvegy, akinek pár hete autóbalesetben veszett oda a kisbabája és a férje. Ő pontosan tudja, hogy a Felix néven dédelgetett baba nem a saját fia, hanem Julia gyereke. De mindig úgy helyezkedik, hogy Julia ne vegye őket észre. Már mennek el, amikor Ernst felsír. Julia megismeri a hangját, de az özvegy éppen a szomszédja kislányát dajkálta, míg Ernst cumival a szájában feküdt egy dobozban mellette. Julia csak a 3_79.jpgkislányt látja, azt hiszi, tévedett, még elnézést is kér. Amikor az özvegytől később megkérdezik, megmutatta-e a talált babát Juliának, azt hazudja, akkor nézte meg, amikor igazából a szomszéd kislányt látta.

Az elszállításkor Julia Koos bátyja mellé ül, eldobja a Koostól kapott gyűrűt és megfogja a férfi kezét.

18 évvel később megemlékezés van, a túlélők eljönnek. Julia és a férje, Koos bátyja, a végéig maradnak. Julia észrevesz egy fiút. Mikor kiderül, az özvegy fia, a húgáról kérdezi, mire megtudja, Felix egyke. Julia most érti meg mi történt, de az esélyt megadja az özvegynek, hogy ő mondja el a gyereknek, kinek a gyereke igazán. Mindenki eléggé össze van zavarodva. Már túl sok idő telt el, Ernst Felixként nőtt fel.

- Határtalan szerelem

1_74.jpgDori újabb rohama után az orvosai kérik Markot, szakítson meg vele minden kapcsolatot. Tudnak a lányon segíteni, de mindig visszaesik, amikor együtt vannak. Majd belepusztulnak, de megteszik. Mark osztagát kiküldik a frontra.

2 évvel később Mark sebesülten hever a kórházban. Dori eljön hozzá. Amennyire lehet, helyrehozták, és ő nem akar a fiú nélkül élni. Nem érdekli, mi történt vele, mennyire sérült, együtt megoldják. Együtt távoznak.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr4515543572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása