Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Kicsit thriller, kicsit horror

2020. május 19. - BBerni86

f5_41.jpg5: Delírium: Tom az utóbbi éveket egy elmegyógyintézetben töltötte. Az apja azonban rá hagyja a családi vagyont, egyetlen feltétellel: 60 napig éljen egyedül a családi házban. A kezdeti lelkesedést gyorsan váltja fel a rettenet: a ház titkos járatokat rejt, és mintha valaki vadászna is a fiatalemberre, aki a gyógyszermegvonás miatt már nem is tudja, mi a valós.f4_47.jpg

4: Aki bújt: Grace beházasodik egy gazdag családba, és a lagzi a párja családjánál van. Nem is érti, Alex miért tartott ennyire az esküvőtől, minden rendben megy. Még azon is csak mosolyog, hogy a családi hagyomány szerint a nászéjszakán a család együtt társasozik. Grace a bújócskát húzza, majd lefagy a mosolya, amikor kiderül, neki kell elbújni, a család meg levadászná ás megölné. Nem f3_50.jpgígy képzelte az amíg a halál el nem választ részt.

3: Marianne: Emma sikerszerző, aki egy démoni boszorkányról írt bestseller regényeket. De már abba akarja hagyni, megölné a karaktert. Erre szülővárosából megkeresi egy fiatal nő és előtte öngyilkos lesz – Marianne nem engedi, hogy megölje. Emma hazamegy, és szembesül vele, hogy a múltját nem hagyhatja maga mögött. Pláne, ha egy gyilkos boszorkány jár a nyomában, és megszállja az embereket.f2_51.jpg

2: Mi: a Wilson család nyaralni indul, bár a nyaralás helyszíne rossz emlékeket kavar fel az anyában. Egyszer, gyerekként itt veszett el a búcsúban. Hamarosan egy rémálomban találja magát, a családdal együtt: gyilkos hasonmásaik foglyul ejtik őket, és meg akarják gyilkolni őket, hogy átvegyék a helyüket. Kik ezek, mit akarnak, és mennyi árnyék létezik? Menekülés közben rá kell jönniük, hogy indult ez a történet igazán.

f1_1.png1: A kör: Rachel a gyermekét egyedül nevelő újságíró. Az egyik ügye igazán személyes lesz, amikor egy horror videó megnézésének egyik áldozata az unokahúga. A kazetta nyomába ered, és belecsöppen egy modern kísértet históriába. Egy árva lány, aki körül sötét dolgok történtek és meggyilkolták érte. Aki nem nyugodhat békében, és aki egy videóval szerez áldozatokat. Egyetlen segítsége Noah a nyomozásban – a fia apja, akivel már nem csak a rejtélyt kell megfejtenie, de életben is kell maradniuk és megmenteni a fiúkat. 7 napjuk van és Samara lecsap.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr8815706998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása