Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2020. június 05. - BBerni86

Cím: Pont az a dal

Készítők: abszolút csajos film. Az eddig sorozatot rendező Nisha Ganatra rendezte, két női főszereplővel. Dakota Johnson több mindenből ismerős lehet, Tracee Ellis Ross pedig énekes- és színésznő, ahogy a szerep megkívánja.mit_55.jpg

Műfaj: karrierfilm, zenés, komédia

Cselekmény: Maggie a sztár énekesnő, Grace Davis személyi asszisztense. Ezt azonban csak kiindulásnak szánja, hiszen igazából a zeneipar érdekli, és producer akar lenni. Grace már unja, hogy korábbi nagy slágereit adja elő újra és újra, szeretne egy új lemezt kiadni. Maggie támogatja, és reménykedik, hogy ő lehet a producere.

Várható megjelenés: ez is egyike a vírushelyzet miatt csúszó filmeknek. Majd kiderül...

Miért várós?

  • Szeretem a zenés, dalt készítős filmeket.
  • Johnson nagyon nem szimpatikus nekem, de hajlandó vagyok adni egy újabb esélyt. A szerepben még lehet aranyos attól, hogy nem szeretem a színésznőt.
  • Érdekel, mennyire lesz vicces.
  • Vajon többet megtudunk a zenei világ háttérbeli folyamatairól?

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr6515741822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása