Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2020. június 07. - BBerni86

- GRETEL & HANSEL

Amikor a boszorkány elmeséli, hogy a saját kislányát a halálba küldte, ugyanezt a döntést várja a lánytól is. Öljék 4_3.jpegmeg az öccsét, és egyék meg. Neki is áll a mágiának, felfedve, hogy a terített asztal csak illúzió: gyerekek testrészeit varázsolta finom falatokká. Gretel a megtanult mágiával, a söprűvel a tűz fölé szegezve a banyát, megmenti az öccsét és végez az asszonnyal. De ő maga nem megy el innen, boszorkány marad. Hanselt indítja útnak a favágók felé, hogy ott legyen saját jövője.

- ZSÁKBAMAMA

Miután a bíróságon Ed mindent elmesélt, azt is, hogy az anyja milyen 1_84.jpgélőhalott lett, felmenti az esküdtszék. Az anyja ott marad a temetőben eltemetve, Ed hazatérhet. A szomszéd lány visszatért, hogy együtt maradjanak, ha Ed meg tudja neki bocsátani, hogy a cég fizetett embere volt, és ő adagolta túl a mamát bogarakkal. Ed megbocsátja.

Ám csengetnek. A cég emberének is bűntudata volt, ezért meglepetéssel készült. Most Ed apját hozta vissza a halálból és fuvarozta is haza.

- EGY ESŐS NAP NEW YORKBAN

3_88.jpgGatsby sokkolva tér vissza a hotelbe az anyja partijáról. Az asszony elmesélte neki, honnan ered a sznobériája. Annak idején utcalány volt, és az apját is úgy ismerte meg, hogy az egyik vendége volt. Csak egymásba szerettek, a nő kiszállt az iparból, és a spórolt pénzéből indította a férje a vállalkozást, amiből meggazdagodtak. Azért lettek ilyen úriasak, mert emlékezni sem akartak, honnan indultak.

Visszaér Ashleigh is, akinek ki kellett másznia a színész lakásából, aki majdnem ágyba vitte. Csak azért nem lett csaló, mert a színész barátnője hazaért. Kissé szédelegve térne vissza az egyetemi mindennapokba, de ahogy kocsikáznak a Central Parkban, Gatsby 2_89.jpgrádöbben, hogy nincs bennük közös. A lány szép ugyan, de hozzá buta. Nem érzi úgy magát vele, mint a másik lánnyal, akivel a napot töltötte. Szakít a lánnyal, és azt is közli, hogy nem megy vissza az egyetemre sem. New Yorkban marad.

Az óra alatt pedig összefut az új szerelmével, aki ezt a helyet jelölte meg álomrandinak, pont olyan esőben, ami éppen esik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr9315752464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása