Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Életkort váltó

2020. június 23. - BBerni86

f5_46.jpg5: Jumanji filmek - pár kamasz rábukkan egy játékra, amivel el akarják ütni az időt a büntetésük alatt. Mire észbe kapnak, a játék szó szerint beszippantotta őket, és új személyiséggel ruházta fel őket. Így lehet, hogy a félénk, okos lány lesz a helyi Lara Croft, míg a gimi sportkirálya a dagi kisember, akire mérgező a süti. Bár megfogadják, hogy többet nem térnek vissza, a siker már hozott egy folytatást, és lehet, hogy Jumanji még visszatér.f4_54.jpg

4: Hirtelen 30 - Jenna csak be akar illeszkedni a menő lányok közé, de csak bántást kap tőlük. Így azt kívánja, bár lenne már 30! A kívánság teljesül, és látszólag övé a mindig vágyott álomélet. Dögös nő lett, akinek egy hokisztár a barátja, és álmai magazinjánál szerkesztő. A látszat azonban csalóka: igazi barátból kevés van, a lap a csőd szélén, és még az is lehet, hogy álmai pasija f3_57.jpgmindig is a szeme előtt volt, csak eddig nem vette észre.

3: Megint 17 - Mike máig úgy gondolja, 17 évesen élte élete legszebb időszakát. Övé volt egy remek ösztöndíj lehetősége, a suli legszebb lányával járt. Ám a lány terhes lett, ő meg családapa lett karrier és sport helyett. Most a házassága is válságban is, a gyerekeivel se találja a hangot. Néha azonban adódnak csodák, így Mike egyik nap újra 17 évesen ébred. Vissza a középiskolába, ahol új oldaláról ismeri meg a gyerekeit, és rádöbben, az élete nem is alakulhatott volna jobban.f2_59.jpg

2: Előre a múltba - Peggy Sue kétgyerekes családanyaként válófélben van középiskolai szerelmétől, és pont most van a 25 éves érettségi találkozójuk. Elmegy, bálkirálynőnek választják, de elájul. A múltban f1_55.jpgébred, de a jelen tudásával. Miközben igyekszik helyretenni ott a dolgokat az életében, rá kell jönnie, hogy van pár dolog, amit nem érdemes megváltoztatni, akkor sem, ha éppen módjában áll.

1: Segítség, felnőttem! - a film, ami sztárrá avatta Tom Hankset, és máig az egyik legszerethetőbb komédiája. A 12 éves Josh egy vidámparki játéknak köszönhetően felnőtt testben ébred. Még szerencse, hogy legjobb haverja így is mellette áll, és segít kitalálni, mit csináljanak. Munkát kell keresni - még szerencse, hogy a játékiparban megvan annak is a sajátos haszna, ha valaki lélekben gyerek.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr8415907406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása