Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Szépség

2020. július 21. - BBerni86

f5_49.jpg5: A magas lány – Jodi helyes lány lehetne, csak van egy hibája. Annyira magas, hogy azzal különccé is vált. Amikor egy skandináv cserediák érkezik az iskolába, a lány végre úgy érzi, eljött az ő ideje. Végre egy srác, aki magasabb nála! A lány változni kezd, és talán túl későn veszi észre, hogy a szépség és az elfogadás nem a magasságon múlik. Talán, végig volt mellette valaki, aki magasnak és fiúsnak is szerette.f4_58.jpg

4: Dumplin’ – Willowdean életvidám, talpraesett lány egy kisvárosban. Csak éppen ez pont az a városka, ahol minden a szépség és a szépségverseny körül forog. A lány anyja egykori szépségkirálynő, mai napig a rendezvény házigazdája. Willowdean viszont kövér lány, aki nem találja a hangot az anyjával. Hogy megmutassa a városnak, és az anyjának f3_64.jpgis, hogy a szépség mennyire sokféle, a lány nevez a versenyre.

3: Beépített szépség – Gracie jó ügynök, de vonzó nőnek senki nem nevezné. Slampos, férfias, durva beszéddel. Amikor egy embert be kell építeni a szépségversenyre, némi játszadozás után a képszerkesztővel, rádöbbennek, Gracie az egyetlen, akiről el lehet hinni, hogy versenyző. Kezdődhet az átalakítás! Közben mindenki leckét kap: Gracie arról, hogy nem minden szépségkirálynő liba, a többiek meg abból, hogy ne ítéljenek a látszatból.f2_66.jpg

2: A család kicsi kincse – a Hoover család útra kel, de nem lesz benne köszönet. Minden családnak van valamilyen ügye, ami miatt a hétköznapi nem éppen tökéletes rájuk. A szépség egy verseny miatt lesz téma: a család kislánya nevez be egyre, noha kicsit duci és nem tűnik jó ötletnek. A nagyapa azonban hisz benne, még táncot is tanít neki a bemutatóra. Mindenki álla f1_61.jpgleeshet, amikor sor kerül az előadásra… a szépség bizony egyedi!

1: Amerikai szépség – Lester középkorú, átlagos amerikai, akinek látszólag megvan az amerikai álom, az amerikai szépség. Csakhogy a felszín alatt rohad minden, ami csak rohadhat. Lester felismeri ezt, és mer változtatni. Dőljön csak a látszat, és derüljön ki, mi van a felszín alatt! Az álmok, a szépség is csalóka, a valóság kegyetlen. Az igazi szépség megleléséhez gyakran nem a rózsaszirmok és a csábos hajrá lány kell, hanem egy zacskó.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr9116041276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása