Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2020. július 26. - BBerni86
  • Az éden foglyai

f3_65.jpgTess nem képes ellenállni az egykori főnöke hívásának. Carter hiába kéri, hogy maradjon vele, a nő hazarepül. Ott hatalmas bocsánatkérés várja. Rájöttek, hogy milyen fontos munkája volt. Azonnal kinevezést kap, és kérik, jöjjön vissza. El is vállalja, de ahogy belekezd a munkába, rádöbben, neki már nem ez kell. Keres egy helyettest, és rohan vissza a férfihoz.

Carter éppen elutazik, Tess rohan utána. Még utol tudja érni, és egymásra találnak. Mindketten bevallják, hogy tanultak a másiktól és szerelmesek. Tess spontánabb lesz, míg Carter kész lenne újra otthont építeni.f1_62.jpg

  • Relic

A családnak volt egy vidéki háza is, ahol egy különös rokon lakott. Annak halála után a házat lebontották, de egyes részeit, pl. az egyik szép üvegablakot beépítették a családi házba.

Ednát abból fertőzte meg valami, és mire erre a lányáék rájönnek, már nincs mit tenni. Sam menekülne innen, és f2_67.jpghúzni akarja az anyját is. Ami ott van, az már nem a nagyi. Kay elküldi innen a lányát, de ő maga marad és felmegy az anyjához.

Elkezdi lehúzni róla a bőrét, míg nem marad belőle más, csak valami különös, fekete lény. Melléfekszik az ágyban és átöleli. Sam nem ment el, visszajön. Ő is az ágyba fekszik, ő a saját anyját öleli úgy át, ahogy Kay Edna lényéből maradt lényt. Ahogy Sam nézi, észreveszi az anyja nyakalján egy ugyanolyan foltot, amivel Edna kórja is indult.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr4116077944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása