Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2020. szeptember 06. - BBerni86

1_92.jpgÁlomgyár

Milou véletlenül kihallgat egy beszélgetést, amiből megtudja, Emil csak azért kezdett filmrendezésbe, hogy őt valahogy visszahozza. Majd látja, a táncjelenete is úgy van összerakva, hogy az ő gyerekkori álmát valósítsa meg. Elindul ugyan a vőlegényével a jelenet után Párizsba, de képtelen elmenni. A határátkelésnél visszaszalad, megkeresi a fiút.

A végén a nagyapa az unokájában is tudatosítja, ez az ő és a nagymama története. A házban fotók mutatják, hogy milyen életük volt: Milou elismert balerina, Emil rendező lett. Családot alalpítottak, és végül a Loire völgyében telepedtek le.2_96.jpg

#kövessbe!

Minden megrendezett kamu volt. A végső szakasznál Alexei próbálja elmondani ezt a fiúnak, de ő a barátnője halálától teljesen sokkosan nekiesik a fiúnak, agyonveri. Már nincs benne 3_93.jpgélet, mire a többiek tortával és a meglepetés kiáltással előjönnek.

Isi & Ossi

Isi megveszi az étkezdét, és át akarja alakítani. Elmegy Ossi meccsére is, akinek a szünetekben sikerül elmondania, hogy nem megy New Yorkba, őt és ezt az életet választja. Ossi megnyeri a meccset, és már tervezgetni is kezdik, hogyan tovább.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr6616192026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása