Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2020. október 04. - BBerni86

- Manhattanre leszáll az éj

f1_75.jpgSean megnyeri a tárgyalást, és a főnöke nevezi magát újra államügyésznek. Ám menet közben rohamot kap, kell egy helyettes. A párt úgy dönt, Sean lesz a helyettese. Meg is indul a kampány, és jól állnak. Nagy esély van, hogy megválasztják.

Közben felvezetik neki, hogy korrupt rendőrök ellen kell eljárást indítani. Benne van, gyűlöli a korrupt rendőröket. Csak éppen közben kiderül, hogy az ő nagy ügyében is nagyban benne volt ez a faktor. Jordan nem hazudott a f3_77.jpgtárgyaláson, amikor állította, hogy a fél rendőrséget lefizette, és azért vonultak ki ellene annyian, mert meg akarták ölni. Az apja társa is köztük volt - mivel Sean nem falazna neki, öngyilkos lesz.

Ha ez nem lenne elég, az örege is bevallja, hogy csalt. Meghamisította a házkutatási engedélyt, ami egy napja lejárt.

Sean már éppen összeomlana, amikor telefont kap. Az apja f2_79.jpgelment egy bíróhoz, hogy feladja magát - így a fia nem kerül botrányba. A bíró ott helyben megírja és visszadátumozza az engedélyt. Sean így is rosszul van: lehet így ügyész? A volt főnöke mondja neki, lehet. Ez a munka ilyen.

A végén Sean, mint beiktatott ügyész, fogadja az új gyakornokokat és mesél nekik a szakmáról.

- Summer of 84f4_69.jpg

A srácoknak lesz igazuk, a szomszéd rendőr a keresett sorozatgyilkos. Megvan a bizonyíték is, így végre hisznek nekik. Megindul a hajsza a férfi után.

Neki még sikerül majdnem végezni a kölykökkel. Az nem jön be, el kell menekülnie, de megígéri, nem felejti el őket, és egyszer visszajön leszámolni velük.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr8516226628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása