Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2020. október 11. - BBerni86

f1_77.jpgDiana látomásai mindig ugyanarra a pontra érnek vissza. Az iskolába, amikor Maureennal a mosdóban rejtőztek, míg odakint elszabadult a pokol. Már a rendőrök is kint voltak, nagy volt a káosz. A merénylő, az osztálytársuk benyitott. Az ajtóból látták, hogy meglőve ott haldoklik a biológia tanár, aki Dianával is mindig kedves volt, és éreztette vele, hogy sokkal többre lenne képes. Fegyvert fogott rájuk. Az egyiküknek meg kell halnia. Választhatnak! Maureen egyből mondta, legyen ő az áldozat. A srác Dianára szegezte a fegyvert. Mit mondasz te?f2_81.jpg

Közben Diana meg van róla győződve, hogy a férje egy fiatal lánnyal csalja. A lánya rendszeresen elszökik az iskolából - amikor nem találják, ő bukkan rá az erdőben. A férjével mászkáló sem más, ő maga, csak fiatalon.

Végül, elmegy a régi iskolájába, és virágot tesz azokra a helyekre, ahol a számára fontos emberek meghaltak. Az utolsó megálló a mosdó. Most már emlékszik végig: ő azt mondta, Maureen éljen, haljon meg ő.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr6116235048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása