Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2020. november 22. - BBerni86

- Majdnem barátok

f3_87.jpgCharlie nehezen viseli, hogy Amber egyre közelebb kerül hozzá, egyszer majdnem össze is jönnek, de a lány nem szakít Braddel. Egyik nap a fiú pont edzésről jön, és Charlie elkezd versenyt futni vele. Brad belemegy, de egyszer csak összeesik. Eltört a bokája. A karrierjének még nem lett vége, de ezt az évet ki kell hagynia.f5_67.jpg

Amber megzavarodik, és tartani kezdi a távolságot a fiútól. Charlie mástól tudja meg, hogy a lánynak abortusza volt. Amber végül szakít Braddel, de itt sem maradhat. Elköltözik a szüleihez. A fiútól még elköszön, de nem ígérnek egymásnak semmit.

Charlie is szembenézett a démonaival, azzal a régi balesettel. Készen áll folytatni a megtört életét, ő New Yorkba költözik, hogy szakácsnak tanuljon. Az apjával is elszámol, akinek már nem nézi el a családja kirablását, feljelenti, f4_75.jpgés visszaadja az anyjának az apja által lenyúlt dolgokat.

Jack veszi át Charlie munkáját a moziban, és össze is akarja szedni magát. Elmondja Heathernek, hogy törte össze a szívét a menyasszonya, de már jobban akar lenni. Érte is. A lány ad neki egy esélyt.

- Greyhound

A németek folyamatosan támadják a flottát, a Greyhound egyre f2_2.jpegnagyobb veszteségeket szenved. Amikor torpedó találat éri őket, többek között a szakács is meghal, aki egészen addig igyekezett élelemmel ellátni a kapitányt, ha az nem is volt hajlandó enni.

A végére már Krause látja, hogy ennyi némettel szemben f1_86.jpgesélyük sincs. Megkéri a légi támogatást, amikor már csak pár óra van a határig. Közben igyekszik feltartani a német tengeralattjárókat, amiket sorra süllyesztenek el. Mire az utolsó végezne velük, megjön a légi erő. Kijelölik neki a célt, és az lebombázza az utolsó német hajót.

Hamarosan érkezik az angol flotta, és átveszik a kereskedőhajók őrzését.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr4316294442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása