Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Kell egy csapat

2021. január 19. - BBerni86

f5_75.jpg5: Táncra fel! – April álma a táncos karrier volt, de rosszkor és rossz embernek szólt be. Így minden veszni látszik, kénytelen visszatérni a szülővárosába. A helyi gyerekek egy táncversenyre készülnek, és a zsűriben ott ül az is, aki visszaterelheti a lány karrierjét a helyes mederbe. Beleveti magát a tanításba, és észre sem veszi, csapattag lesz. Ki is tart mellettük?f4_85.jpg

4: Jem and the Holograms – Jerrica egy feltöltött videónak hála lesz hirtelen zenei szenzáció. Testvérével közös bandáját menedzselni kezdi egy nagymenő, aki egyre inkább a lányra helyezi a hangsúlyt. A banda helyett egy f3_96.jpgsztárénekesnőt akar. Vajon még időben feleszmél a lány, melyik a helyes út? (Különben mesesorozatból készült.)

3: The Dirt – Nikki Sixx emlékirataiban sok mindenről beszámolt. Fékezhetetlen bulikról, nőkről és rengeteg drogról. Ahogy a banda, a Mötley Crüe egyre nagyobb szenzáció lett, a tagok úgy kerültek egyre jobban a szenvedélyeik hálójába. Milyen egy menő rockbanda, ha nagyon tombolnak? Ők bemutatják.f2_100.jpg

2: Glee – adott egy tanár, aki a zenét imádja. Aki úgy dönt, kézbe veszi az iskola énekkarát, és még a kórusversenyre is elviszi őket. Közben harcolhat a forrásokért a hajrá lányok erőszakos vezetőjével, a hisztis nejével, és még a kamaszok gondjait is f1_97.jpgmegoldhatja: tini terhesség, családi viszályok és önbizalom növelés, minden terítéken. Az eleje új volt, friss és egyedi, sajnos végig nem bírta így a sorozat.

1: Majdnem híres – William Miller még csak 15 éves, de zenerajongó. A Rolling Stones magazin fel is figyel az íráskészségére, tetszenek nekik a munkái, és mivel fogalmuk sincs róla, hogy a srác milyen fiatal, felkérik, hogy tartson a Stillwater zenekarral a turnéjukon, és írjon róluk. A fiú belevág, és megkapja az első nagy pofonokat, élményeket és szerelmet az úttól, miközben a zenészek életét, a banda életét is látja belülről.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr816395616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása