Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Zenével szerelmes

2021. február 16. - BBerni86

f5_80.jpg5: I still believe – Jeremy egyetemre megy, zenét fog tanulni. A saját dalait is írja, és egy mentort is sikerül találnia. Ahogy egy lánnyal is megismerkedik, aki felforgatja a világát. Melissa azonban egy szörnyű betegséggel néz szembe – a fiatalok harcolnak az életéért, hittel és zenével, a végsőkig kitartva és szeretve.f4_91.jpg

4: Múlt karácsony – egy karácsonyi George Michael dal, filmesítve. El is éneklik különben a film során. Adott egy helyes, de céltalanul sodródó lány, Kate. Karácsonykor belebotlik a megnyerő Tomba, és kezdetét veheti a téli románc. Csak éppen a lány még nem tudja, itt szó szerint kell érteni a dal szövegét: neked adom a f3.pngszívem

3: Yesterday – Jack zenélni szeretne, de már kezd lemondani róla, hogy elég tehetsége vagy szerencséje van. A barátja, Ellie tartja benne a lelket. Egy napon viszont hősünk arra ébred, hogy ő az egyetlen, aki emlékszik a Beatles zenekarra és a dalaikra. Azokkal a világhír könnyen jön, de Jacknek szembe kell néznie azzal, kit és mit f2_107.jpgakar igazán az életében.

2: Burlesque – a fiatal Ali énekelni vágyik, és nem beleragadni a kisvárosi életébe. Egy nap fel is pakol, belevág a nagy kalandba. Egy burlesque bárban lesz pincérnő, és a pultos személyében f1_104.jpgbarátra is lel – Jack különben a saját zenéjén dolgozik. A lány hangjára felfigyelnek, gyorsan a show sztárja lesz, és Jack sem csak egy barát kezd lenni. Azonban van, aki a lányt és a zenéjét is magának akarja.

1: Moulin Rouge! – Christian maga mögött hagyja Londont, hogy bohém költő lehessen Párizsban. Toulouse-Lautrec és köre magával sodorja, és a szerzőjükként kell meggyőznie a Moulin Rouge sztárját és tulaját, hogy ők készíthessék el a mulató musicalét. Christian és Satine egy félreértés miatt összesodródnak, szerelembe esnek és a musical az ő szerelmi történetük kezd lenni. De a nőre a pénzt adó herceg is igényt tart, és a háttérben már egy nála is irigyebb szerető jelenti be igényét Satine-ra. Hiszen csak annyi tudható, hogy mindenkinek szeretet/szerelem kell, ami soha nem hal meg, örökké ragyoghat majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr3816429194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása