Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2021. február 21. - BBerni86

f2_108.jpgLove and Monsters

Joel eljut Aimee csapatáig, ahol a lány az egyetlen fiatal – ő gondozza az időseket, és tartja egyben a bunkert. Azt is bevallja, nem gondolta, hogy Joel tényleg idejön. Ő csak beszélgetni szeretett vele, mert gyászolta a tavaly elvesztett szerelmét. Joel itt döbben rá, hogy neki az a csapat a családja, akiket otthon hagyott és akik most bajban vannak. A f1_105.jpgszörnyek kezdenek rájönni, hogy lehet betörni a bunkerbe.

Itt még segít az ételrablókat megfékezni, elköszön és hazamegy. Ráveszi a többieket, hogy menjenek ki, induljanak el a hegyekbe, ahogy Clyde mondta neki. Rádión erre biztatja a többi túlélőt is: elég a menekülésből és bujkálásból, vegyék vissza a Földet!

Someone has to die

Kiderül, Amparo azért engedte, hogy Gabino Mexikóban f6_3.jpgnőjön fel, mert a fiú szemtanúja volt, ahogy végzett a nagyanyja a nagyapjával. Mina most ezzel próbálja zsarolni, hogy Gabino és Lazaro békében távozhassanak Párizsba. Még szökni is segítene a fiuknak.

De Amparo mást tervez, és a véletlenek segítenek neki. A melegeket komolyan üldözi a törvény, és Gabino az. Ráveszi a fiát, hogy bizonyítsa a pártnak a hűségét, csukja le a saját fiát. (Így már senki nem hinné el, hogy Gabino mit látott gyerekként.) f5_81.jpgLazaro rosszabb sorsra jutna, mert kikosarazta az egyik menő lányt, aki ezért őt is melegnek állítja be, a lábát is eltörik a táncos fiúnak, noha ő a nőket szereti, csak éppen Gabino anyja, Mina tetszett neki, akivel a végjátékra viszonya is lett.

Szökés közben az erdőben esnek egymásnak a felek. Agyonlövik egymást, a végén csak Mina és Gabino élik túl az összecsapást.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr7616434470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása