Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

Nincs több esély

2021. március 14. - BBerni86

A rendőrség rájön, hogy a doktornő húga is vastagon benne volt az eseményekben. A nő nem akarja elhinni, hogy a húga képes lett volna ezekre, de a tényekkel nem tud vitatkozni. Eszébe jut a kamaszkori búvóhely, oda vezeti a f3_106.jpgrendőrséget. Vannak nyomai, hogy volt ott egy baba. És ott van a húg is, drogtúladagolásban meghalt. Benne volt a zsarolásban és már nem tud elmondani semmit.

2 évvel később Alice már visszament dolgozni, sok időt tölt ügyvéd barátjával és annak családjával, de még nem tett le róla, hogy visszakaphatja a kislányát. Amikor megint keresik, ás újra 1 milliót kérnek, most nem a rendőrséghez, hanem egy régi szerelméhez fordul segítségért. A férfi titkos ügynök volt, és pénzt is ő szerez, hogy fizetni tudjanak. Valójában azonban lenyomozni akarják a szervezetet.

Egy babákkal kereskedő hálózatra bukkannak. Lányokat hoznak be Kelet-Európából, teherbe kell esniük, és af2_112.jpg babákat eladják. Alice csak zsarolva volt, a kislánya nem náluk van.

Közben látjuk, hogy Alice apósa betör a nőhöz, és ellopja a fia régi naplóját, amibe rajzolt. Egy megfélemlített, bajban levő gyerek félelmei vannak azokon a lapokon. Elégeti az egészet.

Alice nem adja fel, és megkeresi a nőt, aki azt a rajzos naplót a figyelmébe ajánlotta. Laurent egyik tanítványa volt és sorstársa. Alice tőle tudja meg, hogy Laurent abban a könyvben nem a lányuk miatt aggódott. A sötét titka volt benne: hogy az apja éveken át molesztálta. Ezért nem is engedte, hogy a kislányukat átvigyék a szüleihez, és tartotta a távolságot.

Alice számon kéri a szülőket. Az anya semmit nem tudott, nem is akarja elhinni. Rohan a férjéhez, akire a pincében bukkan rá egy puskával Beismeri, megtette. A nő otthagyja, a fia sírjánál zokog és esedezik bocsánatért, míg az öreg öngyilkos lesz.

Az ügyvéd barát pedig elviszi Amerikába Alice-t. (Az útlevelekért az exe visszamegy egy újabb kiküldetésre f1_110.jpgdolgozni.) Elmondja, ami hiányzott a történetből. Az ex részegen hagyott egy üzenetet, amitől Laurent bepörgött. Azt hitte, Alice el akarja hagyni. Ő lőtte hátba a nőt, és el akarta vinni a babát. Az ügyvéd pont akkor ment át, dulakodni kezdtek, és az elsülő fegyver végzett a férfival. Az ügyvéd tudta, mit művelt Laurent apja, és ő adta örökbe a kislányt, hogy ne a nagyszülei neveljék.

Alice megnézi a kislányt, látja, hogy mennyire szeretik és jó helye van. Szó nélkül menne haza, de az exe beszél a párral, akik engedik, hogy Alice is része legyen az életüknek. Hármasban nevelik a kislányt, majd a küldetése letelte után az ex is visszatér, de akkor már nem exként, hanem Alice párjaként.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr416460868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása