Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Akiknek a pénz kellett

2021. április 06. - BBerni86

f5_87.jpg5: Isi & Ossi – Isi és Ossi ugyanabban a városban élnek, csak éppen teljesen más körülmények között. A lány gazdag, a srác nagyon szegény. Amikor Isi bosszantani akarja a szüleit, felbérli a külvárosi bokszolót, hogy hitesse el a szülőkkel, járnak. Ami egyszerű üzleti tranzakciónak indul azonban kezd több lenni.f4_100.jpg

4: Balekok a pácban – egy kisváros lakói meg akarják menteni a lakhelyük, ehhez egy szövetkezetet hoznának létre. A pénzt bankba teszik, de csúnyán átverik őket. A bankokat zárolják, a pénzük lenyúlta egy helyi ügyeskedők. Ők f3_113.jpgazonban kifigyelik a rejtekhelyet, és a maguk módszereivel igyekeznek visszaszerezni, ami az övék.

3: A legszebb ajándék – az elkényeztetett Jason kénytelen azzal szembenézni, hogy mindent elveszíthet, amit eddig a családi örökség révén megkapott. A nagyapja a végrendeletében feltételek teljesítéséhez kötötte Jason vagyonát. Ő pedig morogva ugyan, de belekezd a feladatokba. Pénzért indult, de valami többet kap a végére: célt és családot.f2_118.jpg

2: Esküvő után – Isabel indiai gyerekekkel foglalkozik, és tevékenyen részt vesz egy otthon működtetésében. Egy gazdag amerikai befektető pénze kellene, és a mecénás f1_117.jpgszemélyesen Isabellel akar beszélni, aki ezért hazarepül. Pénzért megy, de ott szembesül azzal, milyen nagy az ár: az elhagyott gyerekével és a felelősséggel kell megbirkóznia a csekkért.

1: The Perfect Date – az álmokért fizetni kell. Nem mindenkinek jut teljes ösztöndíj – Brooks pedig financiális okokból nem hajlandó lemondani az álmairól. Egy barát révén támad egy ötlete: vannak, akik fizetnének is a tökéletes randiért. A barátjával létrehoznak egy appot, és a lányok megrendelhetik maguknak a tökéletes pasit és randit jutányos áron. Brooks egyre több szerepbe bújik bele, míg az első ügyfeléhez egyre közelebb kerül érzelmileg. Lehet, hogy nem minden a pénz?

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr7316491764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása