Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Fekete humorral

2021. április 13. - BBerni86

f5_1.png5: Az eltakarítónő – Walter tiszteletes háza táján gondok vannak. A neje arra készül, hogy elhagyja egy oktatóért. A lánya a község cédája, a fia mindenki felmosórongya. Ekkor érkezik új házvezetőnő hozzájuk, aki titokban több is, mint személyzet. Annyira a lelkén viseli a család jólétét, hogy szívesen legyilkolja, aki árt a boldogságuknak.f4_101.jpg

4: Aki bújt – Alex sokáig nem kívánt nősülni, de Grace-t megszerette annyira, hogy oltár elé is állt vele a családja otthonában. Este pedig a családi hagyománynak adóznak: társasjáték. Csak éppen egy ördögi alku miatt azt a menyasszonyt, aki a Bújócskát húzza, le is kell gyilkolni, ha megtalálták. Grace el se hiszi, hogy a f3_115.jpgnászéjszakája családi vérfürdővé változik.

3: Harley Quinn – a Jokerrel való szakítás után a bohóclány bosszút esküszik, és ő akar Gotham alvilágának királynője lenni. Saját csapatot verbuvál, és beleveti magát a kalandokba. Nem minden a tervei szerint sül el, és az emberek is hullanak, mint a legyek. De szerelemre is lel a végére, Joker is leckét kap, meg a Denevéremberrel is összebékülnek, úgy-ahogy.

2: The Boys – a világ jólétére szuperhősök vigyáznak, akik közül a Hetek a legnagyobbak. Hughie egészen addigf2_120.jpg a rajongójuk, míg a világ leggyorsabb embere át nem szalad a barátnőjén, aki darabokban végzi. Rá kell jönnie, hogy a jók igazából nem is olyan rendesek, mi több – vannak egészen gonoszok is. Így csatlakozik Billy Butcher hadjáratához, akit szintén egy veszteség ébresztett a valóságra, és lett Homelander nemezise.

1: Why woman kill – egy ház, három korszak, három háziasszony. Egy közös van bennük: a történetük végére mindannyian gyilkosok lesznek. De miért is öl egy nő? Beth Ann a tökéletes háziasszony, akinek rá kell jönnie, hogy a férje nem csak szeretőt tart, de a családi tragédiájukban is nagy része volt. Simone kénytelen szembenézni azzal, hogy a férje meleg – egy barátnője kamasz fiával vigasztalódna, csak éppen… Végül, Taylor, aki a házasságába beenged egy harmadik felet is, és elszabadulnak az indulatok… Született feleségek véresen.f1_118.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr3516499684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása