Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

A végzet asszonya

2021. április 18. - BBerni86

Derrick rossz hangulatban megy el a vegasi legénybúcsúra. A nejével rendbe akarja hozni a házasságuk, mert úgy f1_119.jpgérzi, valami elveszett köztük. Az asszony azonban ridegen küldte el erre az útra, és úgy csinál, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Üzlettársa és barátja, Rafe fel akarja vidítani. Elkobozza a jegygyűrűjét és bulizni küldi.

Derrick így ismeri meg Valt, akivel vadul flörtölnek, majd a nő szobájában kötnek ki. Szenvedélyes estét töltenek együtt, de Derrick többet nem akar. Siet haza a feleségéhez.

Vele van egy őszinte pillanatuk, és úgy tűnik, rendbe tudják hozni a dolgaikat. Már ágyban vannak, amikor Tracief4_102.jpg zajt hall. Derrick elindul megnézni, mi ez. Betörő van a házban, aki majdnem végez a férfival. Hívják a rendőrséget. Majd jön a hidegzuhany. Az ügyben megbízott nyomozó: Val.

Derrick a felesége háta mögött igyekszik tisztázni a nővel, hogy ami Vegasban történt, maradjon is ott. A nő belemegy, ő sem akarja, hogy a f2_121.jpgkollégái megtudják, hogyan ereszti ki a gőzt Vegasban. Különben is, éppen megvan a maga baja. A volt férje megszerezte a kizárólagos gyerekfelügyeletet, és Val vissza akarja kapni a lányát.

Val viszi ki magával a tengerpartra Derricket, és mutat neki egy házat. Kiderül, Tracie és Rafe viszonyt folytatnak, és a betörő az ő emberük volt, akinek végeznie kellett volna Derrickkel. Mire a férfi észbe kap, Rafe és Tracie halottak, és ő a fő gyanúsított.

Val mindent tisztáz: ő volt. De mindent Derrickre tud kenni, vagy keres egy bűnbakot. Mindössze annyit kell tennie, hogy megöli Val exét, hogy a nő visszakapja a kislányát. Derrick elmegy, de beszélni próbál csak a volt férjjel. Őf3_116.jpg azonban megijed, dulakodni kezdenek, és elsül a fegyver. A férfi meghal.

Derrick Valhoz megy, aki visszaadja neki a Traciékkel végző fegyvert, és úgy tesz, mintha ezzel minden rendezve lenne. Ám agyon akarja lőni Derricket, amikor távozna. Dulakodnak. A rendőrség érkezik,.és mivel Derrick mindent felvett, Val lebukik és börtönbe kerül, Derrick szabad lett.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr6716504976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása