Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2021. április 23. - BBerni86

mit_93.jpgCím: Spirál: Fűrész hagyatéka

Készítők: a 2. rész rendezője tér vissza Jigsaw örökségét folytatni, olyan színészekkel, mint Chris Rock és Samuel L. Jackson.

Műfaj: horror, thriller

Cselekmény: Jigsaw halott, ám egy fiatal nyomozó rejtélyes csomagot kap. Hamarosan már nyilvánvaló, hogy Jigsaw egy rajongója saját gyilkos bizniszbe kezdett, és új játékot indított hagyatékként. Az ügy hamar válik személyessé, amikor a nyomozó apja is játékba kényszerül.

Várható megjelenés: május közepére van tervben.

Miért várós?

  • A trailerben azok a dobozok nagyon 4MGY-t juttatják eszembe, akinek szintén megnézném a filmes kalandjait.
  • A Fűrész első része szerintem zseniális – a folytatásokkal is elvagyok, de azt a szintet sosem érték el. Nem hiszem, hogy e filmnek sikerül, de esélyt kap.
  • A másoló gyilkos ötlete tetszik – inkább ez, mint Jigsaw erőltetett visszaidézései.
  • Lesz vajon új és gyilkos módszer, vagy maradunk a klasszikusoknál? A trailer alapján csak a régi eszközöket láttam visszaköszönni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr4716509614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása