Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2021. május 14. - BBerni86

Cím: Finch

Készítők: a legnagyobb név a főszereplő, Tom Hanks. A rendező legismertebb munkája a Trónok harca, amelybe több részt rendezett. Hát… nem tudom, az milyen tapasztalat ehhez a filmhez.mit_96.jpg

Műfaj: sci-fi

Cselekmény: Finch valószínűleg az utolsó élő ember a Földön. Épít magának egy androidot, majd a géppel és a kutyájával útra kel.

Várható megjelenés: már tavaly moziba kellett volna kerülnie, de most úgy tűnik, ez is egyike lesz azoknak a filmeknek, amiket eladtak online sugárzásra és idén így válik nézhetővé.

Miért várós?

  • Tom Hanks – megint egy olyan karakter, ami tipikusan rá illik. De nem rémlik, hogy tudósnak láttam már. (Langdon azért bölcsész, nem mérnökember.)
  • A posztapokaliptikus történeteket szeretem.
  • Utolsó ember meg a kutyája – beugrik róla a Legenda vagyok, bár ez nagyon más történet lesz. Azért drukkolok, hogy itt más sors jusson a kutyának.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr6116559282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása