Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

Bűntudat nélkül

2021. május 30. - BBerni86

3_102.jpgJohn Kelly osztagára otthon támadnak rá. Lesz, akit lelőnek a kocsijában, akit elcsapnak, miközben kivitte a szemetet. Johnra éjjel mennek rá, de a férfi rossz alvó és nem volt a hálóban. A támadók nagyját leszedi, de maga is súlyosan megsérül. A nagy trauma azonban az, hogy a terhes feleségét agyonlőtték.

Még a bosszú sem adatik meg neki. Egy támadó elszökött, látta is, de a kormány annyiban hagyná a dolgot. John nem. Levadássza az orosz követet, aki a titkos1_3.jpeg műveletekért felel. Kiszedi belőle a negyedik merénylő nevét, majd megöli. Ezért börtönbe kerül, de a kormánynak kell, amit megtudott. A negyedik merénylő ráadásul ismert terrorista, akit a CIA halottnak hitt. Nem hagyhatják életben, ellenakciót szerveznek.

A gépet támadás éri, nem sokon múlik, hogy élve eljutnak Oroszországba. Ott 2_107.jpgszembesülnek azzal, hogy a merénylő sem a tervező, csak egy bábu a táblán. John halálát megrendezik, így ő az igazi felelős nyomába eredhet Washingtonba. Visszajut a miniszterhez, aki el is mondja, miért csinálta. Kell egy ellenség, aki ellen összefoghat a nemzet. Ha nincs ilyen, egymásnak esnek az emberek. John végez vele, majd elmehetne új életet kezdeni.

Helyette a CIA összekötővel üzeni meg, hogy létre kell hozniuk egy speciális egységet, hogy ilyen többet ne lehessen. Ő lesz a vezetője a Szivárványnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr4816576290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása