Minden napra egy film

Minden napra egy film

Idézzünk!

2021. augusztus 11. - BBerni86

Nos, azt tudom, én mire vagyok képes, de azt nem, hogy mit tenne a helyettesem, ha kineveznék. Amit tudunk, az mindig jobb annál, mint ami megtörténhet. (The Good Fight)

 

  • Sokszor rejtély, hogy mit miért csinálnak az emberek.
  • Sok gond van velük.
  • És épp ettől értékesek. (Dragon’s Dogma)

 

Szeretem a hidakat. Minden hídon úgy érzem, a következő percben máshol lehetek. (A berlini Farkasok)

 

Ez a legnagyobb művészet. Szépen meghalni, méltósággal. Képes vagy rá? Nem. Nem vagy szamuráj. Csak szemét. (Bartkowiak)

 

(Amikor a musical rajongó meg a földhöz ragadt párja egy musicalvilágban ragadnak...)

  • Mint a Glee-be oltott The Walking Dead.
  • Nézted a Glee-t?
  • Tudtam, hogy van. (Schmigadoon)

 

Pisztollyal lőni könnyű. De a kard a becsület fegyvere. (Kígyószem)

 

Apám nem volt hitbuzgó keresztény. De a falra kiakasztott egy táblát, amin ez állt: Nyíljon meg előtted az út, bármerre jársz. (Farkas-patak)

 

(A sárkány ítélete az emberiségről.)

Az ember saját társain élősködik, hogy kielégítse étvágyát. Ha szeret is, érzéseit képtelen kifejezni. Saját társát bünteti. Önzésbe burkolózva hanyagolja kötelességét, és elmerül az élvezetekben. A becsületes is egy pillanat alatt becstelenné válik, ha ezzel anyagi javakhoz juthat. A gyenge akaratú örömmel hagyja, hogy eleméssze mindenét a bujálkodás. Az ember úgy tesz, mintha erkölcsös lenne, ám a legalantasabb ösztönök vezérlik. Mind romlott és velejéig gonosz. Nem értesz egyet? (Dragon’s Dogma)

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr2716646224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása