Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2021. augusztus 29. - BBerni86

Settlers

f1_150.jpgJerry két társával lecsap a farmra. A társai elesnek, de Jerry végez Rezával és sakkban tudja tartani annak feleségét és a lányát. Alkut kínál: ő tudja, hogyan működtesse a telepet. Termeszthetnek, állatot tarthatnak. Egy hónap békét kér, aztán ad egy kést Ilsának és lerendezhetik a férje halálát, ha még azt akarja.

Ilsa egyre közelebb engedi magához a férfit, ami nagyon megviseli Remmy-t. Az anyja a lánya tekintetét nem bírja, és miután megpróbált elszökni a lánya, sor kerül az igazságra Jerry ellenében. Elmondja, ő volt, aki megölte Jerry apját, amikor az megtudta, hogy a befogadott lakói a Földről jöttekf2_149.jpg és végzett volna velük. Jerry lesz az erősebb, Reza mellé kerül Ilsa is.

Remmy Jerry mellett nő fel, aki társává tenné a lányt. Remmy azonban idegenkedik tőle, és a robotjával most ő végez a férfival. Felveszi a talált űrruhát és elhagyja a zárt telepet, hogy kiderítse, mi van a Marson.

Vérvörös égbolt

f3_143.jpgBerg és társai készülnek kiugrani a zsákmánnyal a gépből, mindent az arab utasokra kenve, akiket erőszakkal rávettek, hogy arabul egy videóban bevallják, hogy terroristák. A halálos lövést kapott Nadja közben magához tér – hiszen nem rákos, nem azért kell New Yorkba mennie.

Nadja fiatalasszonyként a párjával viharba került. A férfi segítségért ment, de mivel nem jött vissza, Nadja a csecsemő fiúkkal a nyomába eredt. A házban megtalálta a férfi holttestét és a lényt, ami végzett vele. A vámpír a nőt is megmarja, de Nadja lesz az erősebb. Hazatér, és küzd, hogy ne bántsa a kisfiát. Kialakítanak maguknak egy életet. A New York-i orvos a vámpírizmus ellenf4_130.jpg segítene.

Most azonban Elias van veszélyben, és a nő bárki torkát átharapja, aki a gyereke és közé áll. A holtak azonban elkezdenek vámpírként visszatérni. Nadja a fiát a túlélő arab fiatalemberre hagyja, és feláldozza magát, hogy a vámpírok ne szabaduljanak el.

A film végén a férfi és a fiú távoznak, élve és épen.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr7016673752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása