Minden napra egy film

Minden napra egy film

C.A.U.G.H.T.

1. évad

2024. március 14. - BBerni86

Ezt én is úgy olvastam, de annyira találó, hogy ezzel kezdem én is: a Trópusi viharban Kirk Lazarus megmondta, hogy nem lehet fullban nyomni a kretént. Akkor nem jön Oscar. Ez a sorozat viszont fullban nyomja, és nem is szeretjük. Én legalábbis biztosan nem.000caught.jpg

A történet szerint van egy ausztrál tábornok, aki pár katonáját átküldi egy szigetre, hogy ott egy hercegnő mobiljának tartalmát töröljék. Kimenekítésről aztán nem gondoskodik, a kis csapatot meg elkapják a szerencsétlen lázadók. Az ausztrál katonák meg felfedezik, hogy ezzel beindíthatják a népszerűségüket. Ők kezdenek el tippeket adni a lázadóknak, milyen videókat forgassanak, és szívesen játsszák is a szegény, halálosan rettegő túszok szerepét. Közben persze a lázadó vezér kiakad, hogy mennyire nem érnek semmit el, így kivégezné őket, de erre megint elindul valami agyament szerencsétlenkedés.

Egyszerűen kreténség, ami ebben a sorozatban zajlik. Nem simán paródia, mert nem csak felnagyítják a kliséket, de annyira el is túlozzák, hogy az már zavaró. Most mit mondjak arra, ha a szépfiú katona innen kezd edzővideókat leadni, meg építeni a szexi fogoly katona imázsát? A riporternő, aki a szakmába visszakerülésért ki akarja deríteni az igazat, a Justice vezetéknévre hallgat, mi másra? De van egy katona, aki kb. a Kung-Fu Pandából lett lopva. Vagyis, akinek megrázkódtatást okozott szőke, fehér bőrű létére, hogy az őt felnevelő kínai pár nem a biológiai szülei. Az amerikai katonák rágózása. A terrorista vezér, aki simán összefogja a kezével a szétvágott nyakát.

Az egyetlen jó dolog, hogy legalább rövidek a részek és gyorsan meg lehetett nézni. Olyan szinten buta itt minden, hogy különben kínzásra alkalmas eszköz ez a sorozat maga is. Buták a szereplők, az alaphelyzet és a poénok is. Nem is tudtam nevetni, inkább csak morogtam, hogy megint sokaknak elgurult a gyógyszere és ez lett az eredmény.

Azt meg fel nem fogom, hogy komolyabb mellékszereplőket hogy tudtak ebbe leszerződtetni. Tudom, a pénz nagy úr, de nem feltételezném Susan Sarandonról vagy Sean Pennről, hogy rá vannak szorulva egy ilyen mellékszerepre. Mondjuk, Penn kapta a sorozat egyetlen vicces részét. Amikor azt mondja, őt nehéz megijeszteni, volt már Madonna férje is.

Jellemző az is, hogy nyitva hagyták a végét. Ha akarnák, lehetne folytatni, de jobb lenne, ha mégsem. Bár kétlem, hogy az írásába beleszakadnának. Ez az a sorozat, amiben bármi megtörténhet. Kínos szóviccek, altesti humor és minden kreténség, ami az ember eszébe jut. Szopnak ki mérget intim helyről, rejtőzködnek WC-ben és lesz, aki állatbőrben kommandózik.

Próbálhatok kedves lenni vele, de nem fog sikerülni. Ez simán eléri azt a butaság szintet, ami fárasztó és nem vicces. Az első gondolatra visszatérve: fullban nyomták a kretént.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr7018352529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása