Minden napra egy film

Minden napra egy film

Sorozatnéző

All American Homecoming, House of the Dragon

2024. augusztus 11. - BBerni86

Mit is csináltak most a kampuszon? Nem jó jel, hogy már most nehezemre esik összerakni, mi volt az All American Homecoming (s03e04) ezen részében. Ami biztos, hogy a szerelmi szálak kavarását már most utálom. Damon000alla34.jpg éppen csak elment, és Simone már dörgölőzik is az exéhez. Értem én, hogy a főszereplőt nem akarják szerelmi szál nélkül hagyni, de nem kellene legalább valami gyász szakasz, vagy nem bírná kicsit egyedül, mielőtt valakit fel akarna szedni? A többieknek legalább vannak értelmesebb problémáik, mint a felvételi vagy az iskolai sportprogram felélesztése. Pedig Simone most a teniszezők csapatkapitányának tűnik, ottani helyzetek jobban érdekelnének. Nem mondanám, hogy tetszik a megváltozott irány, mert igazság szerint annyit nem is változott, csak pótolni kell az elment szereplőket is.

000hod28.jpgÉvadzárózott a House of the Dragon (s02e08). Bár az jól nézett ki, ahogy a végén mindenki vonulni kezdett a végzete felé, különben most is igaz volt, hogy nem a zárásra tartogatták a legemlékezetesebb jeleneteket. Azok a sárkányosak voltak még korábban - akár a csata, akár a szelidítés még korábban. Itt újfent csak helyezkednek az emberek és készülnek a csatákra. A legemlékezetesebb talán a látomás volt és a következményei. Vagyis, már Daemon is oldalt választott, és most először nem a saját egója hajtja. Mi meg elemezgethetjük, hogy mit mutatattak meg neki a jövőből. A holtakat, Daenyt és a sárkányokat. Nem direkt, nem hoztak vissza szereplőket, de megoldották így is, hogy felismerhető legyen a lényeg. Az ismételt beszélgetés a két egykori barátnő között már nem ült ennyire, akkor már inkább a testőré és a Hightower örökösé. Igyekeztek minél több szereplőnek jelenetet adni, és belőni, merre tartanak tovább. A királynő látomásai és ahogy a testvérét kiosztotta. Az új sárkánylovasok, akik között akad egy, akit szerintem páran már szívesen meg is ütnének. Karalterközpontú, kevésbé látványos rész - még mindig készülnek az igazi háborúra. Majd a harmadik évadban egymásnak is mennek? Lehet. Talán?

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr7618464603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása