Minden napra egy film

Minden napra egy film

Sorozatnéző

All American & Homecoming, House of the Dragon, Suicide Squad Isekai, Kite Man, Criminal MInds

2024. július 28. - BBerni86

Hát, nem tudok mit hozzátenni az eddigiekhez. Kb. minden azt a szintet hozza, amit megszoktam tőle. 

Látványos jelmezek és díszletek, jó színészek. Az HBO biztos kézzel vezeti a House of the Dragon (s02e06)000hodd.jpg részeket, és most is igyekeztek úgy fenntartani a figyelmet, hogy nem küldték a szereplőket csatába. Miközben a zöldeknél hatalmi viharok dúlnak - az új régens nagyon menne a maga feje után -, be van harangozva, hogy Alicent legkisebb fia is hamarosan színre lép. Itt már nehéz szimpatikus szereplőt találni, ők mélyebbre merültek, mint a másik oldal. Daemon továbbra is a szellemeivel birkózik. Lassan nem lesz olyan halott, akivel már ne fecsegetett volna. Rhaenyra próbálkozik és meg is lesz az eredmény, ha nem is úgy, ahogy számított rá. Avagy, új ág érkezik a családba. De tényleges összecsapás még mindig nincs, a jelenlegi három  csoport helyezkedik. Kissé már úgy érzem, itt mindig ez a kivárás van. Mély levegő, majd egymásnak esnek.

000allaw.jpgZáró rész, esküvő, vagyis: All American (s06e15). Ki volt hegyezve arra, hogy mindenki besegít, hogy Spencer és Olivia nagy napja meglehessen, minden katasztrófa ellenére is. Így voltak megható beszédek és lezárások. Jordan szálán kezdték el húzni, később mi lesz. Szappanoperásan új családtag, és Jordan veszi majd át a családi házat is. De alapvetően ez egy szimpla, nagyon happy end lezárás és újfent meg tudom jegyezni, hogy a főszereplő a leggyengébb színész az egész csapatban. Nem fogom visszasírni, ha csak beugró lesz nagy ritkán. 

De nem tetszett az All American Homecoming (s03e02) indított vonala sem. Mindenki keresi még a helyét a000allah33.jpg megváltozott rendszerben. Az írók már szórakoznak azzal is, hogy melyik lány mellé kit keverjenek, mert Simone mellől lelépett a barátja. Az annyira olcsó húzás, hogy már dörgölőzik az exéhez is, amikor annak végre sikerülne továbblépni. Itt még kivárok - továbbra is ez a divatosabb sorozat, amely jobban viszi a fekete témát is, csak az irányt most még nem látom.

A Suicide Squad Isekai (s01e07) kapcsán sincs mit mondani. Megint le kellett verni egy ellent és megint nem jutottunk közelebb a megoldáshoz. A maga véres módján szórakoztató, szeretem a mangás rajzolását is, de annyira kellene már egy főellenség és pár válasz. Így marad szórakozásnak annyi, amikor Harley Joker után nosztalgiázik.

Ha már ez a gárda, még egy rész a Kite Man Hell Yeah (s01e03) sorozatból. Nem fog nekem tetszeni, ha minden 000kite13.jpgrész a bárra lesz kihegyezve. Pontosabban, most azt a tendenciát látom, hogy Lex el akarja őket lehetetleníteni, hogy a rejtekhelye biztos maradjon. Csak éppen a baráti kör mindig bemutat neki. Most éppen a szemközt nyíló szuperéttermet alázzák le. A vér nagyban folyik és a szereplők gátlástalanok. Ez nekem sok mindent el tud adni a fekete humorral, de van, amit már túlzónak érzek. Vérrel kitakarva az intim részek, amikor Glinder pucéran verekszik? Persze, pont úgy fröccsen rá a vér, mintha melltartó és bugyi lenne... könyörgöm.

Végül, csak igazolódik, hogy a Gold Star nem tud jó ellenfél lenni a Criminal Minds (s17e09) évadában. Elias maradt a szórakoztató faktor, komolyan azt élvezem legjobban, amikor beszól valamit elsősorban Rossinak. Neki működnek a tervei, összeszedett, mindenki más meg kullog. A Gold Star program meg annál rosszabb, minél többet tudunk meg a gyökereiről. És ez a nyitott vég is... Most komolyan megint azon kellene izgulni, a BAU csapatból valaki felrobbant-e? Tényleg lejutottunk oda, hogy már nem sajnálnám őket. Tudom, sokat írom, de annyira belassultnak és öregnek tűnnek a korábbi évadokhoz képest. Itt kellett volna a vérfrissítés, de helyette csak Emily felvállalja, hogy őszül és hasonló téma volt. Szóval, robbanjanak csak.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr8218455953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása