Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

Időutazók, túrázok és csillagközi bűnözők

2018. október 14. - BBerni86

Most sincs kedvem egyet hosszan elemezni, úgyhogy heti poéngyilkosság következik! (Már, ahol érdemes.)

1: Smaragdzöld - a gróf lecsap a párosra, amikor Gwen érkezik Gideon megmentésére. A fiú vére is a kronográfba kerül, ami erre előállítja a bölcsek kövét. Ami egy zöldes folyadék, amit a gróf meg is iszik, megfiatalodik és halhatatlan lesz. A fiatalokat se hagyja megszökni, megöli mindkettőt. A holttestük megy vissza a saját korukba. Barátaik szomorkodnak mellettük, amikor Gwen feléled. Titkon szervezik meg Gideon temetését, és jönnek rá, mi Gwen különleges képessége, amit a vers is megjósolt. A rubint halhatatlan.

A lány arra is rájön, hogy spontán időutazik. Visszamegy a múltba a szüleihez, akik elkezdik kiképezni. Ő a gép nélkül is oda tud menni az időbe, ahova csak akar. Az anyja ezt segíti neki gyakorolni, míg apja harci képzést nyújt. Így visszamehet, megmenteni a fiút.video-preview-8012378-10-rcm720x408u.jpg

Visszamegy, nehezen legyőzi a grófot, de Gideon megint halálosan megsérül. Gwen a bölcsek kövének egy részét önti a sebre, ami meggyógyítja a fiút. Gideon meggyógyul, megmentették maguk és a világuk.

A 20-as években mulatnak, amikor Gwen megissza a folyadék maradékát - ezzel véget vet a halhatatlanságának. Jobban szeretne a fiúval megöregedni, mint örökké élni.

2: Végzetes túra - nagyon rövid leszek. Mindenki meghal. Chloe új pasiját a régi hagyja lezuhanni a hegyről, a vertige-5.jpgtöbbiekkel a hegyi vadász végez.

3: Solo - Beckett elárulja a csapatot, így Vos le tud rájuk csapni. De Han erre már kiismerte a férfit, így Vos emberei csapdába sétáltak bele, a lázadók legyőzik őket. Qi'ra pedig itt Vosszal tud végezni. Hant előreküldi, ő maga rendet akar tenni. Valójában a hatalmat veszi át, és jelent a Sith lovagoknak. Han hiába vár, a lány nem megy.hs-090443_rsm.jpg

Chummyval mennek vissza Landóhoz, aki most is nagyban kártyázik. Amíg Han megöleli, kilopja a zsebéből a csaláshoz kellő kártyáit. Megint leülnek játszani, és a kártyái nélkül Lando most veszít. Han repülve távozhat a megnyert Sólyom fedélzetén.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr8414294429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása