Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

Dumbo

2018. november 16. - BBerni86

6b2667c3cedcbf3a10d6cfc1186c05dd.jpgCím: Dumbo

Készítők: tovább dübörög a Disney meséket életre keltős projekt. A Dumbo történetében is újul, és jó stáb is gyúlt össze hozzá. Eva Green jó színésznő, és itt olyan társai lesznek, mint Colin Farrell, Danny DeVito, Michael Keaton, Alan Arkin. Azt mondtam már, hogy korunk egyik legnagyobb és legegyedibb mesélője, Tim Burton rendezi? Ugyan az utóbbi években nem volt átütő sikere, de bízom benne, hogy ad valami nagyszerűt Dumbónak.

Műfaj: családi film

Cselekmény: születik egy kiselefánt, olyan nagy fülekkel, hogy külön gondozó kell neki, és nem lehet tudni, mire lesz alkalmas. Amikor kiderül, hogy ezekkel a fülekkel repülni tud, a cirkusz lecsap. Egy különleges műsorba szervezik be, ahol egy bájos légtornász oldalán bizonyíthat Dumbo. De aztán a kis elefánt egykori gondozója elkezd rájönni, mi zajlik a színfalak mögött.

Várható megjelenés: 2019 tavasz - talán március vége

Miért várós?

- Nem volt a kedvenc Disney mesém, de azért szerettem. Timmy miatt láttam párszor.

- Talán ciki, de én szeretem a Disney élőszereplőssé tett klasszikusokat.

- Eva Green, ha a film nem is tetszik, az alakításai jók szoktak lenni.

 - Disney, a látvány garantált.

- Tim Burton rendezi, aki a Charlie és a csokigyárral már alkotott egyszer csodás mesét. De az Ollókezű Edward, a Nagy hal, és a meséi, mint a Karácsonyi lidércnyomás, még nem is kerültek említésre.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr114372605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása