Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2019. január 18. - BBerni86

Cím: Aladdin

aladdin-cast-aladdin-2019-40713380-1024-576.jpgKészítők: a Disney újabb élőszereplős klasszikusa. Viszont, nem bízzák a véletlenre a sikert. Már a rendező választása is izgalmas: Guy Ritchie. Kíváncsi leszek, mennyire engedi a Disney szabadjára, mert pl. Sherlock Holmes és Arthur király kifejezetten érdekes újraéledést köszönhet neki. A stábban a legnagyobb név kétségtelenül a Dzsinn szerepében Will Smith, az arab szereplőket igyekeztek autentikus színészekkel kitölteni, akiknek a neve ebből fakadóan még ismeretlenül cseng. Kinek ismerős pl. Mena Massoud neve, aki Aladdin lesz? A zene különben marad Alan Menken kezében, aki a klasszikus mese dalait is jegyzi.

Műfaj: családi, kalandos, mesefilm

Cselekmény: a szegény tolvaj, Aladdin véletlenül összetalálkozik az álruhás Jázmin hercegnővel, beleszeret. De esélye sincs a kezére a saját életével, kilátásaival. A szultán tanácsosa, Dzsafar azonban ki akarja használni a fiú tiszta szívét, de végül ő jár pórul. Aladdin kezébe kerül a csodalámpa, benne a dzsinnel, aki 3 kívánságot teljesít. Aladdin megígéri, hogy a 3. kívánsággal szabaddá teszi, míg az első kettővel Jázmin szerelméért száll harcba. Ám Dzsafar a fiúra ismer, és bármit megtenne a lámpásért és a hatalomért.

Várható megjelenés: 2019 májusában

Miért várós?

- Az Aladdint meseként szerettem.

- Az újrafeldolgozott, élőszereplős Disney filmeket is szeretem.

- Will Smith, mint Dzsinni? Ezt látni kell!

- Az eredetinek volt üzenete, talán ennek is lesz.

- Látványra nem lesz panasz, abban a Disney nagyon erős.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr1214568974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása