Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

Wheelman

2019. február 17. - BBerni86

Éjjel, egy férfi egy autót vesz át. Negyvenes-ötvenes lehet, jó karban, de azért látni rajta, hogy az élet már megcibálta párszor. Most sem boldog: pontos rendelés volt leadva, de a kocsi nem stimmel. Más a csomagtartó. De más nincs, kénytelen ezt átvenni.

Míg elhajt, a lányával próbál telefonon beszélni. Szombat este van, buliba akar menni. De csak 13 éves, az apja jobban szeretné, ha otthon maradna. Bár annak is megvan a veszélye: van egy 17 éves barátja, Ryan. Aki több mint barát. De se az apa, se az elvált felesége nem akarja, hogy a 13 éves lányuk már szexuális életet éljen. Így 1_5.jpgszervezget, telefonon.

A rablók megjönnek, kiteszi őket a bank előtt és vár. A mobil megcsörren, területen kívüli számról keresik. Kiderül, a munka megrendelője van a vonalban, aki módosít a terveken. Nem engedi, hogy a rablók visszaszálljanak a kocsiba. Amint betették a csomagtartóba a pénzt, el kell hajtania. Majd arra ad utasítást, számolja meg a sofőr a pénzt. Ezt követően egy új címet ad meg neki, ahol az átadás lesz.

A sofőr, a cím felé tartva vadul telefonálni kezd, hiába tiltotta ezt meg neki a megbízó. A rablás szervezőjét hívja, akitől nagyon meg akarja tudni, mi folyik itt. Mert nem az, amire felbérelték, és amiért fizetnek. Nagy nehezen annyit sikerül megtudnia, hogy két banda között van feszültség, és ez a rablás az egyik banda akciója a másik ellen.

2_10.jpgAz átadásnál a sofőr szembesül vele, hogy a pénzért cserébe drogot kellene felvennie. Arra nem hajlandó, elhajt. Őrült telefonálás kezdődik, fenyegetni kezdi a megbízó. A sofőr a szervezőt veszi fel, aki már tehetetlen. Félig megoldást keresnek, félig menekülnek, a szervező teljesen kiakad. Öngyilkos lesz, a sofőr egyedül marad.

Közben a lánya védelmét szervezi. A volt nejét elkapták. Ő erre a rivális bandához fordul, akik hajlandók elintézni 3_12.jpga másik bandát. De a sofőr játssza a csalit. Az öngyilkos akció csak azért nem halállal végződik, mert a lánya is színre lép, és az apja parancsával ellentétben visszamegy a férfiért, aki így el tud menekülni.

A bandaleszámolás megvan, apa és lánya elmehetnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr4014626568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása